„Аз искам да ме прегърне и така да заспим, но

...
„Аз искам да ме прегърне и така да заспим, но
Коментари Харесай

Цигара, прегръдка... Какво най-често правим след секс?

„ Аз желая да ме прегърне и по този начин да заспим, само че той бърза да си отиде “. Познато ли ви е? Може би вие сте бил/била в сходна обстановка – да си тръгнете или да очаквате другия да се сгуши до вас откакто сте правили секс.
Ситуацията сред двама души, които преди малко са правили секс, може да бъде много конфузна, в случай че те не са дружно. Обикновено пушачите палят цигари, има и такива, които заспиват незабавно, без да покажат никакви усеща.
Какво най-често вършат хората след секс? Отговор на този въпрос дава американско изследване, представено от „ Daly star “. То обгръща близо 2 000 участници, чието държание след секс бива проследено по-обстойно.
Сигурно ще кажете, че пушенето или пиенето на алкохол е преди всичко, само че грешите. Според данните, гушкането е това, което мъжете и дамите вършат незабавно след секс. Може да звучи изненадващо, само че най-малко измежду респондентите е по този начин.
Общо 44% от интервюираните са дали отговор почтено, че от време на време бързат да пуснат тв приемника, тъй като не им се спи или тъй като следва забавен мач или сериал, който не желаят да изтърван.
Вземането на душ или хигиената след секс, се подрежда на трето място. Следват заспиването и воденето на диалог.
Мълчането след интимния акт е на шесто място, което приказва позитивно за двойките.
По-надолу в класацията на нещата, които вършим след секс, са яденето на нездравословни храни или поръчването на такива.
Използването на обществени мрежи е сложено на 10-о място. Общо 14% от участниците са показали, че взимат телефона си в ръка и отварят обществените мрежи. Предвид развиването на технологиите, нищо чудно този % да се усили фрапантно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР