Аз искам да изживея пълноценно живота си. Не ми се

...
Аз искам да изживея пълноценно живота си. Не ми се
Коментари Харесай

Милен Цветков спал бездомен на Централна гара

„ Аз желая да изживея пълноценно живота си. Не ми се умира в страдания и премеждия. Не желая да съм болен. До 75 години считам, че е обикновено, до момента в който съм здрав и стига толкоз. И моят татко умря почти на такава възраст " , споделил със своята обичана Милена Иванова убитият в злополука Милен Цветков.

Милен Цветков изпаднал в дупка когато починал татко му, макар че до момента в който живеели дружно, двамата постоянно имали несъгласия. Майката на журналиста си отива рано. " Голяма контузия беше, когато умря вуйна Ваня, майката на Милен. Той беше още дете. Остана единствено с татко си, който бе непоколебим и постоянно го потупваше. Искаше синът му да наподобява на него- да бъде принципен. Но Милен бе актьор, гамен, човек на достойнството ", споделя най-хубавият другар от детството на Милен - Марио Райчев.

Като юноша водещият на няколко пъти бяга даже от вкъщи си и

спи две нощи на Централна гара
,

само че татко му не се тормози.  Милен го заварил умерено да си хърка в леглото. След като губи баща си обаче, журналистът изпада в същинска дупка и не може да се насили да прави каквото и да е.  С дни гледа в една точка в тавана. По същия метод постъпва, когато се разделя с първата си жена Дана, от която има щерка, писа „ Минаха години “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР