Аз имам преки впечатления от кампанията в София, тя е

...
Аз имам преки впечатления от кампанията в София, тя е
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Хората искат промяна

Аз имам директни усещания от акцията в София, тя е доста динамична. Хората се интересуват от вероятността. Това, което ми прави усещане е, че не подвластно за кои целеви групи става въпрос, хората желаят промяна'', това съобщи в предаването ''Панорама'' по Българска национална телевизия водачът на Българска социалистическа партия - София и лидер на листата на социалистите за общински съветници

Смисленото на една акция е да се приказва за политики за нашия град. София не е България, само че София е един смален модел на България. София задава тона в цялата страна. Тази борба за София е символна. Между 2007-2011 господин Джамбазки беше консултант към групата на ГЕРБ, в случай че е желал да промени нещо, да маха цигански катуни... 2007-2011г., когато имахте безусловно болшинство за какво не премахнахте паметника на руската армия'', запита той другия участник в ''Панорама'' Ангел Джамбазки (настоящ евродепутат на ВМРО), който е претендент за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация.

''София имат пет огромни казуса, за които хората споделят, че общината не се справя'', означи Калоян Паргов и съумя да изреди четири от тях, които от Българска социалистическа партия заявяват, че ще вземат решение. На първо място той уточни неприятната инфраструктура в софийските квартали, вторият проблем посочен от него бе превозът в София. На трето място Калоян Паргов посочи дефицита тук-там в детските градини, като съобщи, че с парите за ремонта на ''Графа'' е можело да се построят детски градини. Мръсният въздух в столицата също бе посочен от Калоян Паргов като проблем, който е измежду главните за София.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР