Аз имам чувството че Делян Добрев Делян Александров Добрев е

...
Аз имам чувството че Делян Добрев Делян Александров Добрев е
Коментари Харесай

Антон Кутев: Демокрацията казва, че когато си на власт, трябва да бъдеш контролиран



Аз имам възприятието че Делян Добрев Делян Александров Добрев е роден в град Хасково. Той приключва висшето си... към профила е мощно употребен от своите сътрудници. Поведението му през днешния ден бе наивно - да си подадеш оставката, да ревеш три дни по медиите и най-после да се откажеш. Сега той се сети какво да приказва с децата си, в случай че напусне. Това разяснява ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия Антон Кутев в предаването „ Лице в лице “ по БТВ.

Той напомни случаите, при които бяха атакувани политици поради принадлежността им към Българска социалистическа партия. Припомни и интервала, в който щерка му не е можела да отиде на учебно заведение, тъй като са я посрещали всякакви хора и са й казвали, че е червен отпадък.

„ Ролята на опозицията е да бъде коректив и да демонстрира нередностите. Елена Йончева е първокласен публицист. Всичко, което тя извади е правилно. Ние не желаеме да оплескаме индивида, а съответните органи да ревизират обстоятелствата. Това е част от демокрацията. Това не е форма на рязане на глави. Системата на демокрацията споделя, че тези, които са на власт би трябвало да бъдат следени от опозицията и от прокуратурата “, акцентира Кутев.

„ Местният феодализъм е проблем на цяла България “. Той прикани да се проверяват кметовете, при които има подозрения за сходни практики.

„ Аз също съм бил ръководител на регионалната конструкция в Силистра, когато бяхме на власт “, призна Антон Кутев. „ За себе си постоянно имах правилото да се вардя. Не съм назначавал близки. Знам, че с това губим изборите. Това е моделът на ръководство. Тезата, че всички политици са маскари и би трябвало да ги сменим, не устоя. Ако желаеме да просперираме би трябвало да се променим “. „ Аз бях в белия рейс и ме замеряха с камъни, по моята кола скачаха, моята щерка обиждаха. Аз съм изтърпял цялата гнус на политическата система “, напомни Кутев. Въпреки това, по думите му, не става дума за политическо почистване на сметки.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР