Аз го видях! Не спря на стопа и ни блъсна.

...
Аз го видях! Не спря на стопа и ни блъсна.
Коментари Харесай

Блъснатото от Местан семейство: Не спря, блъсна ни - виновен е

" Аз го видях! Не спря на стопа и ни блъсна. После към този момент не помня. Осъзнах какво се е случило дни по-късно ". Това съобщи Емине Ахмед - дамата, чието шестмесечно бебе умря след злополука, в която е забъркан някогашният ръководител на Движение за права и свободи и настоящ на ДОСТ Лютви Местан.
Засега няма публично доказана версия какво се е случило, само че догатката е, че Местан е лишил преимуществото на фамилията на Емине. Малко след злополуката политикът съобщи, че е спрял на знак " Стоп " - в региона на село Загорско на основния път към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа”. А общинският водач на ДОСТ Мустафа Исмаил споделя, че Местан се огледал, завил и тогава се чул тропот. По преценка на Исмаил другата кола се движела доста бързо: " Не мога да си показва дали 180, дали 200 км./ч ".
" Първо от колата излезе сина ми, след това аз, жена ми лежеше по тил. Малката я нямаше. Тя беше на 2-3 метра от колата. Беше изхвърчала ", описа пред Нова телевизия бащата на бебето - Юсеин Ахмед.
„ Когато дойдох на мястото, първо видях огромния ми внук. Каза ми, че е добре. Но сестричката му не е. Видях и Лютви Местан. Беше се заключил в колата”, разяснява дядото на бебето - Тефик Ахмед. По думите му Местан не е оказал никаква помощ. „ Стоеше като монумент!”, добави той.
" Разбира се, че отговорен е господин Местан! Той имаше знак " Стоп ", а аз бях на път с преимущество. Искам да отиде зад решетките. Нека страната ни помогне и хората да ни оказват помощ да има правораздаване ", разяснява още бащата на бебето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР