Аз го попитах защо живеем с толкова много хора, а

...
Аз го попитах защо живеем с толкова много хора, а
Коментари Харесай

Циганин превърна живота на момиче в ад!

Аз го попитах за какво живеем с толкоз доста хора, а той ми разруши устата. Каза повече тъпи въпроси да не задавам. Това споделя Зорница, която станала жертва на трафик на хора.

Циганин се сближава с нея посредством непосредствен общ другар. Не се тормозила, че бил ром, тъй като се държал благо с нея. После отпътували за по-голям град. В дома им обаче непрекъснато влизали, излизали и живеели разнообразни мъже и дами. После гаджето й я предиздвикало да проституира на улицата.

" Спират с колата и ми споделят цената. Ако сводникът ми, който ми бе и другар, се съгласи си лягах с дадения мъж “, спомня си Зорница пред камерите на Нова телевизия.

Веднъж решила да му каже, че няма повече да прави секс с непознати и да продава тялото си, само че ромът я качил в колата му и й разрушил лицето във кормилото. Заплашил и да й отреже част от ухото. Биел я непрекъснато, а след година я откарал да проституира в чужбина. Били няколко девойки, натоварени в две коли.

" Не разбирах езика. Не знаех по какъв начин да приказвам с клиентите. Бяха ми написали цените на секс услугите и единствено това им показвах “, спомня си Зорница. След време станало ясно, че е жертва на трафик на хора и била върната назад в България.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР