Аз гласувах само за общински съвет, но тези,които предложиха кандидатите,дълбоко

...
Аз гласувах само за общински съвет, но тези,които предложиха кандидатите,дълбоко
Коментари Харесай

Димитър Стоянович по Дарик: Кандидатите са неизбираеми, не е виновен народът, че не гласува

" Аз гласувах единствено за общински съвет, само че тези,които предложиха претендентите,дълбоко не ме удовлетворяват. Така нареченитеполитически елити не измислиха нито една безкомпромисна кандидатура, която да сплоти преобладаващо количество от хората. Левите не ме интересуват, макар че с изненада виждам левия претендент, само че там концепциите са невъзможни. Обещават с популистка цел. Кандидатите са неизбираеми. "

Това съобщи журналистът Димитър Стоянович в предаването " Изборите: Обяснени " по Дарик радио.

" Човек влиза в една парадигма. Не хората са глупави, че не са дали своят вот, а политическитепартии не се създали по този начин, че хората не са отишли да гласоподават. Не стопираха тозизлощастен народ да го наскърбяват по всякаква линия. Как да гласоподават, като през цялото време единствено скандал след скандал, неуспех след неуспех. Сега политическата класа отново ли ще го играят афектирани, че народът още не се е събудил ", попита той.

" На този стадий не видях никаква причина да се анулира машинното гласоподаване. Четох тази част от отчета, която бе стигнала до публичното пространство. Не виждам нищо притеснително ", означи Стоянович.

В диалога се включи и политологът Васил Гарнизов.

" ЦИК от години не работи добре за своя позитивен облик. Това не е занапред. Сега просто го потвърди в допълнение. Това не е добър знак. Защото в днешния ден ръководи ЦИК. Ключовият интерес и на българските жители, и на политическите партии беше в това ще успее ли българското общество да построи една институция, която да подсигурява почтени избори. Утре може да се окаже,че решението на ЦИК е оповестено за недействително и какво става с резултатите? Да не я играем тая калпава игра ", заявиГарнизов.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР