„Аз да съм любовница на Васил Божков? Не мога да

...
„Аз да съм любовница на Васил Божков? Не мога да
Коментари Харесай

Как позабравената ЛиЛана стана мултимилионерка?

„ Аз да съм държанка на Васил Божков? Не мога да бъда ничия държанка, може да съм му гадже. Щастлива съм, усещам се добре с индивида до мен . Чуваме се по 10 пъти дневно, в случай че се случи нещо хубаво или неприятно, първо за него се сещам. Годините, в които съм с него, бяха значими и за моето развиване. Важна беше средата, а той беше моята среда”. Така разяснява преди 10 години в изявление певицата Лилана мълвата, че е интимна с най-богатия българин Васил Божков.

Днес красивата поп изпълнителка е на 35 години, само че от дълго време не се изявява на музикалната сцена, а върти огромен бизнес. Парадоксално, само че през ръцете на амбициозната красавица минават стотици милиони долари. Последният огромен план, обвързван с Лиляна Деянова, както е рожденото име на дългокраката русокоска, е обвързван със събирането на тол таксите по българските автомагистрали.



Миналата пролет Агенция „ Пътна инфраструктура” (АПИ) подписа контракт с компанията „ Телетол”, в която главен акционер е сдружение, благосъстоятелност на Лилана. Според договора, компанията на музикалната звезда ще продава електронни винетки като подизпълнител на АПИ против комисионна от 7%. И въпреки бизнесът с електронните винетки към момента да е в зародиш, икономисти пресмятат, че всяка година Лилана ще прибира сред 50 и 70 милиона лв. отчисления от продажбата на електронни винетки.

Бизнес възходът на обаятелната дама, щерка на известния музикант от близкото минало и ефирен водещ от СКАТ Христо Деянов – Доктора, който е създател на една от първите лаборатории по Профилактична кардиология в страната, започва преди няколко години. Лилана внезапно изчезна от светските рубрики, приключи музикалната си кариера и участията си и записва няколко компании за рехабилитация и ремонт на пътища. Оттогава нейното лъскаво „ Порше Панамера” постоянно може да бъде засечено паркирано тържествено пред централата на Агенция „ Пътна инфраструктура” в София. Казват, че Лилана в никакъв случай не чака за среща с началникът на организацията, който и да е той сега. В пътно-транспортния отрасъл от много време подмятат, че има силата да назначава и уволнява в АПИ и че дори разпределя огромните публични поръчки сред подизпълнители. Как ще се развие отсам - нататък бизнесът на Лилана, остава мистерия. Мнозина обаче свързват нейното име паралелно с това на Васил Божков.



Познанството сред боса на „ НОВЕ холдинг” и Лилана датира отпреди близо 15 години, спомнят си паметливи всемирски клюкари. Тогава младата красавица – тогавашна гимнастичка и водеща в музикалната телевизия „ ММ” се снима гола за еротичното списание „ Плейбой”.

„ Когато се снимах, това списание беше имиджово - не всяка жена беше канена за корица на „ Плейбой”. Сега всяка Златка, Здравка и Марийка се снимат и към този момент е просташко. Тогава беше за имидж. Сега се опозори, тъй като сега се снимат дами, които желаят да си намерят мъже”, признава години по-късно Лилана. Факт е обаче, че точно откакто театралничи гола за „ Плейбой”, музикалната кариера на начинаещата певица внезапно започва нагоре. Скоро по-късно младата изпълнителка постоянно можеше да бъде засечена в компанията на Васил Божков в заведенията „ Блек Лейбъл” и „ Червило”, които тогава бяха шлагер в нощна София.

Предишната фаворитка на хазартния необут – певицата Мария Илиева, на вятъра опита да си върне благоволението на Божков. Все отново тя записа албум с песни за последователите на ЦСКА, финансиран напълно от най-богатия българин, само че последователно бе засенчена от новата му любимка.

Лилана, както и множеството настоящи хубавици, свързвани като близки до Васил Божков, в никакъв случай не е обитавала един покрив с него. „ По-вярно е да се твърди, че Божков й е финансов покровител, а не ухажор. Защото той влага в нейното развиване купища пари – дори заплати 100 000 $ на Снууп Дог, с цел да запише ария с нея в студиото си в Чикаго. Същевременно я изучи и поддържаше жилището й в Лондон”, описват за връзките сред Васил Божков и певицата всемирски хроникьори.

Очевидно произхождащата от положително семейство Лилана е посочила нужните качества, с цел да се трансформира от поп изпълнителка в мастита бизнес дама и Васил Божков да я стартира в бизнеса. Други по-щедро финансирани от хазартния необут хубавици – манекенката Блага Митева и реалити звездата Зара, по този начин и не съумяха да се влеят в бизнесимперията на най-богатия българин и просто си останаха полови играчки в предългия му съкровен лист.

Източник: в. Уикенд
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР