Аз благодаря за подкрепата на "София прайд", но техният парад

...
Аз благодаря за подкрепата на "София прайд", но техният парад
Коментари Харесай

Джамбазки за Сидеров: Всички кандидати за кмет трябва да минават тест на дрегер или да дават кръв

Аз благодаря за поддръжката на "София прайд ", само че техният церемониал е непотребен и няма място в София. На първия им церемониал бях арестуван за малко и аз.

Това събитие няма място по софийските улици. Аз не правя възражение всеки да се дефинира както си желае, само че да прави това под юргана. Нека да бъдат по този начин положителни и да не ни занимават с тяхната половост, както ние не ги занимаваме с нашата.

Не желая да се лъжем и ясно декларирам, че в случай че стана кмет на София, този церемониал ще бъде неразрешен.

Това сподели в предаването "Лице в лице " по bTV претендентът за кмет на София от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки, който разяснява последната замяна на реплики с водача на "Атака " Волен Сидеров. "За мен всички претенденти за кмет би трябвало да минават тест на дрегер или да дават кръв. Не знам на какво се дължи обсесията на Волен Сидеров към моята персона.

Не желая да предсказвам. Явно има някаква забележима гей обсесия, която го е обзела. Ако не беше народен представител, щеше да е смешно, само че в този момент не е. Явно се пробва да ме уязви и да провокира пояснение от моя страна, само че това не е моя тематика.

Това е един срамен и презрян завършек на една политическа кариера. Поведението му е срамно и тъпо ", съобщи Джамбазки.

"Ако бях роден във Варна, нямаше да се кандидатирам за кмет на София. Същото важи, в случай че бях роден в Кюстендил или Самоков. Няма да се усещам на мястото си там.

Аз съм роден в София и съм софиянец. Знам проблемите на града. Като виждам, никой от съперниците ми не е роден в София или може би единствено един. Кандидатирах се за кмет, тъй като София има потребност от по-твърда ръка.

Основният проблем е ред и сигурност. Това минава през повече общинска полиция. Знам по какъв начин да се оправя и с мръсния въздух.

Това минава през циганските гета да не се горят облекла, гащи, чорапи и тн. Решението е да бъдат бутнати противозаконните постройки, в които се гори. Тези хора, които ще останат без жилища, ще имат правото да си намерят работа и квартири, а не да висят на врата на някого. Законът важи за всички и би трябвало да се съблюдава от всички ", безапелационен бе Ангел Джамбазки.

"В София би трябвало да се обърне внимание на връзките и превоза. Повече от половината софиянци употребяват рейсове. Метрото е отлично, само че скоро то ще доближи своята география.

Трябва да се възстановят връзките сред околните обитаеми места и София. Тук приказвам за железопътния превоз. Така хората ще употребяват влакове, а не колите си и градът няма да се задръства. За мен изцяло постижимо е да се провежда и общински превоз за децата от детските градини и учениците.

Така ще избегнем родителите им да ги карат с колите си и още веднъж ще се облекчи трафика. Всичко това е допустимо и изцяло постижимо. Мисля, че има какво да дам като кмет на София ", приключи Джамбазки.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР