Айнтрахт (Франкфурт) започна втория полусезон в Бундеслигата успешно, побеждавайки Фрайбург

...
Айнтрахт (Франкфурт) започна втория полусезон в Бундеслигата успешно, побеждавайки Фрайбург
Коментари Харесай

Головото трио на Франкфурт влетя перфектно в 2019

Айнтрахт (Франкфурт) стартира втория полусезон в Бундеслигата сполучливо, побеждавайки Фрайбург с 3:1 вкъщи в първата си среща за 2019 година. Носителите на Купата на Германия записаха деветата си победа и се изкачиха до петото място във краткотрайното класиране с 30 точки, само че с мач повече от шестия в таблицата Волфсбург.

“Орлите” си осигуриха класическа преднина от 3:0 още до почивката, откакто в границите на единствено девет минути мощното офанзивно трио в състава на Адолф Хютер - Себастиен Алер, Анте Ребич и Лука Йович означиха по едно попадение. Алер откри резултата в 36-ата минута, откакто се бе позиционирал добре във вратарското поле и реагира съответно на рикошет в следствие на центриране на Себастиан Роде и вкара с глава за 1:0. В 40-ата минута Ребич сподели брилянтна техника и обезврежда двама бранители, а по-късно с прелестен удар усили до 2:0. В последната минута на първата половина Йович вкара тринадесетия си гол за сезона, отнемайки топката от бранител на гостите след дейна преса, а след това нямаше усложнения да вкара от 10-12 метра - 3:0.

Звездата на гостите Нилс Петерсен влезе в игра на почивката и това даде резултат, като точно той понижи изоставането на Фрайбург в 69-ата минута, само че почетното попадение бе единственото, за което гостуващия отбор съумя се пребори.

СТАТИСТИКА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ

ГОЛМАЙСТОРИ Бундеслига 18 кръг, събота 19 януари  Айнтрахт Франкфурт 3:1краен резулат  Фрайбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР