Айнтрахт (Франкфурт) пренесе добрата си форма и в евротурнирите. Тази

...
Айнтрахт (Франкфурт) пренесе добрата си форма и в евротурнирите. Тази
Коментари Харесай

Айнтрахт разби отчаяните орли, докато ОМ изпусна победата в Кипър

Айнтрахт (Франкфурт) придвижи положителната си форма и в евротурнирите. Тази вечер " орлите " завоюваха огромното дерби на кръга в Лига Европа, откакто надиграха с 4:1 италианския Лацио.

Двубоят бе белязан от голям брой твърди единоборства, нерви и два червени картона в ущърб на гостите. Още преди тях обаче, всичко на " Комерцбанк-Арена " като че ли беше решено.

Мачът потегли добре за Айнтрахт, като германците поведоха още в четвъртата минута. Да Коща засече от близко центриране от корнер на Де Гузман и не остави никакви шансове на Силвен Прото.

19 минути по-късно Лацио се върна в играта, откакто провежда отлична контраофанзива. При нея напредналият Хоакин Кореа откри връхлитащия от втора позиция Марко Пароло, за който остана привидно най-лесното - 1:1.

До полувремето обаче нещата се развиха по доста отрицателен сюжет за хората на Симоне Индзаги. Първо в 28-ата минута " бианкочелестите " позволиха Филип Костич да им вкара втори гол, а в самия завършек на полувремето, Душан Баста бе изпъден след втори жълт картон.

 Снимка 382017
Източник:

Сломените римляни продължиха пропадането си и след паузата, когато Лука Йович ги наказа за трети път. Себастиен Алер се възползва от обстановка двама на един, като комбинира с непокрития сърбин, който момент по-късно промуши топката под плонжа на Старкоша.

Видимо разярени от протичащото се във Франкфурт, италианците си разрешиха " лукса " да останат и с девет души, откакто пряк червен картон получи Хоакин Кореа.

До края Айнтрахт откри сили и за четвърти гол, който още веднъж беше дело на Да Коща. Този път в ролята на помощник влезе Тавата.

В другата среща от тази група Олимпик (Марсилия) остана на няколко секунди от това да се поздрави с триумф над Аполон (Лимасол). Битката в последна сметка приключи при трагично реми 2:2.

Всичко по-интересно се случи след почивката, когато в границите на 17 минути ОМ си подсигури преднина от два чисти гола посредством Пайет и Луис Густаво.

 Снимка 382013
Източник:

Френският гранд обаче издиша в заключителния четвърт част, когато позволи и частичния поврат. Първо Маркович понижи в 74-ата, а в воин за домакините се трансформира Зелая в даденото от съдията продължение. Аржентинецът бе оставен непокрит от Камара и Кайета-Цар, а момент по-късно към този момент виждаше по какъв начин матира безпощадно Йоан Пеле.

Ситуацията в група H e следната: Айнтрахт е с цялостен точков актив, Лацио е с победа и загуба, а ОМ и Аполон са с по точица.

 Лудогорец загуби с 0:1 от Цюрих в Лига Европа
Късен гол в Швейцария задълбочи проблемите на Лудогорец в Лига Европа

Цюрих излъга " орлите " в равносилен мач на стадион " Летцигрунд "

АЙНТРАХТ - ЛАЦИО 4:1

1:0 Да Коща (4 " ), 1:1 Пароло (23 " ), 2:1 Костич (28 " ), 3:1 Йович (52 " ), 4:1 Да Коща (90+4 " )

АПОЛОН (ЛИМАСОЛ) - ОЛИМПИК (МАРСИЛИЯ) 2:2

0:1 Пайе (50 " ), 0:2 Густаво (67 " ), 1:2 Маркович (74 " ), 2:2 Зелая (90+1 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР