Айнтрахт (Франкфурт) обяви в социалните мрежи, че е дарил 1899

...
Айнтрахт (Франкфурт) обяви в социалните мрежи, че е дарил 1899
Коментари Харесай

Айнтрахт дари 1899 евро за близките на починалите фенове на Левски

" Айнтрахт " (Франкфурт) разгласи в обществените мрежи, че е дарил 1899 евро на околните на четиримата последователи на " Левски ", умряли след тежка злополука след първия мач сред двата отбора в Лигата на конференциите предходната седмица.

Парите са предадени на българския тим, който нощес загуби с 0:2 на стадион " Дойче банк ", по този начин " Айнтрахт " влиза в групите на шампионата с общ резултат 3:1. Съперникът на " сините " изрече съболезнования още предишния петък. А през вчерашния ден приветства към 3000 наши сънародници на трибуните на арената си с обръщение на български.

Eintracht Frankfurt has donated €1,899 to the fund set up for the relatives of the four people who died in a road accident in Sofia. |
— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng)

" Заедно със съболезнованията, които изричаме, от фамилията на " Айнтрахт " бихме желали да подкрепим околните на жертвите в дълготраен проект, като дарим 1899 евро на основания за тях фонд ", пишат " орлите " в X (Туитър).

Четиримата левскари - габровци, издъхнаха в ранните часове на 25 август по пътя София - Варна при тежък удар на лек автомобил с камион. Оцеля единствено един.

" Левски " разгласи, че ще набере средства за фамилиите им с стартиране на виртуални билети за вчерашния реванш. Все още не е ясно каква е сумата и дали ще бъде оповестена публично. Днес клубът благодари за поддръжката нощес и в целия му европейски път това лято.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР