Айнтрахт (Франкфурт) изпрати сезон 2018/2019 с поражение с 1:5 като

...
Айнтрахт (Франкфурт) изпрати сезон 2018/2019 с поражение с 1:5 като
Коментари Харесай

Сезонът е успешен, отчетоха във Франкфурт

Айнтрахт (Франкфурт) изпрати сезон 2018/2019 с проваляне с 1:5 като посетител на Байерн (Мюнхен), само че макар неприятните финални седмици в Бундеслигата, “орлите” ще играят в Европа. Това стана факт с помощта на успеха на Майнц 05 против Хофенхайм. След провалянето на “Алианц Арена” през вчерашния ден, треньорът Адолф Хютер приказва за отминалия сезон, който бе дебютен за него отпред на тима и го разказа като “много успешен”.

“Изпращаме един доста сполучлив сезон. Никой нямаше да повярва, че ще спечелим 54 точки, с пет повече от предходната година, както и че ще стигнем до полуфинал в Лига Европа. Като цяло оценката ми е позитивна. Феновете ни имаха основна роля и постоянно бяха оня детайл, който ни караше да надхвърлим максимума. Благодаря им за това. Поздравявам Байерн за купата. Скоро ще поговорим за проектите за идващия сезон”, сподели Хютер, който застана отпред на Айнтрахт, откакто стана първенец на Швейцария с Йънг Бойс.

Франкфурт финишира на седмо място в крайното класиране на Бундеслигата с 15 победи, 9 равенства и 10 загуби.

“Щеше да е тотална полуда, в случай че не се бяхме класирали за евротурнирите. Очакват ни нови вълшебен дни в Европа, въпреки че всичко ще стартира много по-рано. Подготвени сме по отношение на това, което ще се случва със състава”, пък бяха думите на спортния шеф Фреди Бобич. Бундеслига 34 кръг, събота 18 май  Байерн Мюнхен 5:1краен резулат  Айнтрахт Франкфурт
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР