Айнтрахт (Франкфурт) едва се спаси от загуба в един от

...
Айнтрахт (Франкфурт) едва се спаси от загуба в един от
Коментари Харесай

Айнтрахт игра само в атака и беше на косъм от шеста поредна загуба

Айнтрахт (Франкфурт) едвам се избави от загуба в един от най-силните си мачове, що се отнася до игра в офанзива. “Орлите” губеха с 1:3 до 79-ата минута, само че стигнаха до крайното 3:3 при семейството си на Фрайбург в атрактивен двубой от 28-ия кръг. Отборът насочи цели 35 удара към вратата на противника, като 16 от тях бяха в очертанията. Безброй пропуски обаче едвам не доведоха до проваляне, което сигурно щеше да коства мястото на треньора Адолф Хютер.

28' 0-1
35' 1-1
67' 1-2
69' 1-3
79' 2-3
82' 3-3

Frankfurt, Freiburg, thank you pic.twitter.com/0SDCSJEOCG
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) May 26, 2020
Това е първа точка за Айнтрахт след пет следващи загуби, като рисковата зона е на 5 пункта. Фрайбург пък се отдалечи от шестата позиция, която праща в Лига Европа.

Винченцо Грифо вкара за гостите в 28-ата, само че в 35-ата Андре Силва изравни и при този резултат пристигна почивката. След това домакините стигнаха до половин дузина чисти положения, само че нищо не можеше да накара топката да влезе в мрежата на Александер Шволов.

И на фона на всичко това отбраната на “орлите” се разсея и в границите на две минути позволи да бъде преодоляна на два пъти - от Нилс Петерсен (67’) и Лукас Хьолер (69’), която евентуално е предиздвикали Хютер да стартира да написа оставката си.

И въпреки всичко по-късно футболистите в черни екипи откриха метод да изравнят, като точни бяха Дайчи Камада (79’) и ветеранът Тимъти Чандлър (82’).
That's it. An incredible game ends in a share of the spoils.#SGESCF #SGE | 3-3 pic.twitter.com/qLMVs3puh1
— Eintracht Frankfurt (@eintracht_eng) May 26, 2020 СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ

Бундеслига 28 кръг, вторник 26 май  Айнтрахт Франкфурт 3:3краен резулат  Фрайбург
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР