Айнтрахт е хвърлил око на вратаря на Левски Пламен Андреев,

...
Айнтрахт е хвърлил око на вратаря на Левски Пламен Андреев,
Коментари Харесай

Айнтрахт си хареса вратаря на Левски

Айнтрахт е хвърлил око на вратаря на Левски Пламен Андреев, твърди " Мач Телеграф ". Младият пазач се показа на чудесно равнище и в двата мача с немския клуб от Лигата на конференциите.

Затова " орлите " съществено обмислят да насочат оферта за него през зимата. Във Франкфурт виждат в негово лице отлична опция на Кевин Трап, а в бъдеще той може подари да получи по-сериозна роля на " Дойче Банк Парк ".
Германците към този момент привлякоха един млад вратар през този трансферен прозорец. Става въпрос за Кауа Сантос, за който заплатиха 1,5 млн. евро па Фламенго. От Франкфурт обаче са признали пред хора от Левски, че до тази покупка е можело да не се стигне, в случай че по-рано са хвърлили око на Андреев. Те се надяват, че ще имат преимущество пред другите тимове, които може да изявят предпочитание да купят Пламен.
Има и още двама играчи на Левски, които са им допаднали. Това са Хосе Кордоба и Уелтон. Защитникът обезличи в първата среща Рандал Коло Муани. Нападателят вкара попадението за " орлите " първоначално, само че панамецът съвсем не му разреши да се срещне с топката до края на мача. Уелтон пък и в двата мача бе главната опасност за отбраната на Айнтрахт. Техните изяви ще бъдат следени регулярно от скаути на немския клуб.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР