айката на три деца Шарън Перкинс (51) се гордее с

...
айката на три деца Шарън Перкинс (51) се гордее с
Коментари Харесай

Англичанката с най-големи гърди измъкна тлъсто обезщетение от мъжа си и се премести в България

айката на три деца Шарън Перкинс (51) се гордее с купата " Жената с най-големи гърди във Англия. Сега тя демонстрира прелестите си в България, пишат британските медии.

След развода си Шарън решила да вложи част от парите в парцел край Велико Търново в България, който да ремонтира. Сексапилната британка получила като обезщетение 330 хиляди лири. С част от тях още веднъж оперирала гърдите си до мечтания 13-ти размер, с останалите пари си купила къща в България и даже заделила за ремонт.

Както самата Шарън твърди, гърдите безусловно трансформирали живота й. Тя е твърдо уверена, че всички й се възхищават, без да допуска, че някои не са толкоз възхитени от външния й тип.

" Обожавам разходките по българските улици. Гърдите ми незабавно притеглят вниманието. Обожавам и реакцията на хората - чужденците ме стопират и ми задават всевъзможни въпроси ", прибавя Шарън, за която най-голямото тестване сега е ремонтирането на къщата в България. Англичанката даже прави и секси фотосесия с каска на главата, на която не оставя съвсем нищо за въображението.











Превод БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР