Аякс извади поредното велико поколение, което хищните европейски грандове са

...
Аякс извади поредното велико поколение, което хищните европейски грандове са
Коментари Харесай

Един от героите на Аякс стяга багажа към Интер

Аякс извади следващото велико потомство, което хищните европейски грандове са на път да разграбят след новия им възторг по европейските терени. След като Френки де Йонг подписа с Барселона, Матайс де Лихт е на път да го последва, а Хаким Зиех разгласи, че ще си тръгне, в този момент към тях е на път да се причисли и крайният защитник Николас Талиафико.

Аржентинецът провокира сериозен интерес с изявите си и сътрудникът му от дълго време стартира да приказва, че обмисля опцията да напусне в посока някой европейски гранд, който ще му заплаща по-добри пари от Аякс. И наподобява на опашката за клиента му се е наредил Интер.

"Аз и Николас сме на процедура италианци, които просто приказваме испански. На Апенините се усещаме вкъщи си, а за един аржентински футболист постоянно е предизвикателство да играе в Серия А. И Интер постоянно е бил една атрактивна дестинация ", съобщи сътрудникът на Талиафико - Рикардо Шлипер.

Аржентинският краен защитник има пет гола и шест асистенции през този сезон с екипа на колоса от Амстердам, което е страхотна статистика, като се има поради на каква позиция се подвизава. И тъкмо това провокира сериозния интерес към него от "нерадзурите ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР