Аякс изхвърли Реал Мадрид още в 1/8-финалите на Шампионската лига

...
Аякс изхвърли Реал Мадрид още в 1/8-финалите на Шампионската лига
Коментари Харесай

Фен на Аякс с по-точен мерник от Винисиус

Аякс изхвърли Реал Мадрид още в 1/8-финалите на Шампионската лига и това стана мотив за куп смешки по адрес на " кралския клуб ", който в границите на седмица загуби всички шансове да се бори за трофей през сезона.
 Магически Аякс детронира Реал Мадрид в Шампионската лига
Тимът от Амстердам заличи пасива от 1:2 от първия мач, откакто разгроми Реал пред лична аудитория с 4:1 в реванша. На " Сантяго Бернабеу " имаше и гласовита агитка от Холандия, която си потегли с положително въодушевление от Испания.

В интерес на истината холандците дойдоха с доста положителна настройка в Мадрид, което демонстрираха в деня на мача по улиците и площадите на испанската столица. На едно от тези места се случи много любопитно представление.

Докато подгряваха за идния конфликт почитатели видяха знаме на Реал Мадрид, провесено от прозореца на четвъртия етаж на постройка. Един от последователите на Аякс остави бирата си на паважа и с акуратен шут уцели флага с топка.

На мерника му може откровено да завиди бразилската звезда в селекцията на Флорентино Перес Винисиус младши, който има огромен проблем с намирането на вратата, като множеството му удари минават настрана.

ВИДЕО ТУК
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР