Аякс, чиято средна възраст е под 24 години, е в

...
Аякс, чиято средна възраст е под 24 години, е в
Коментари Харесай

Аякс - млади герои с имена за историята

Аякс, чиято междинна възраст е под 24 години, е в подготвеност да завладее Европа, откакто се класира на полуфинал в Шампионска лига за първи път от 22 години насам. Отборът на Ерик загар Хаг победи Ювентус с общ резултат 3:2 в четвъртфиналите, като преди този момент надделя досегашните крале на Европа - Реал (Мадрид), и в борба за място на финала ще се изправи против Тотнън. Това, което реализира този млад отбор е феноменално и в този момент ще разберем аргументите, зад които се крие триумфът им, и това дали ще забележим скоро младите им гении във Висшата лига.

Транспортната лента

Четирикратните европейски първенци Аякс имат горда история, макар че триумфът при тях е изменчив през последните 50 години. Холандският публицист Марсел ван дер Краан споделя, че дефицитът на пари в медстния футбол е повода Аякс да разчитат на млади фрагменти от школата надалеч повече от останалите огромните тимове в Европа.
 Снимка 410465
Източник:

" Това е голяма победа освен за Аякс, само че като цяло за холандския футбол. Държавата, като се изключи противниците им от Фейенорд, е във екстаз ", споделя той.

Имаше проблясъци преди две години, когато Аякс доближиха до край в Лига Европа. Това беше първият знак за продукцията на гениите, която ни сервират те в този момент.

" Трябва да продължаваме да произвеждаме гении, вместо да купуваме чужденци. Това, което ние вършим е да разчитаме на лични фрагменти. На това би трябвало да разчита и холандският футбол като цяло, тъй като се отплаща. Бившите топ играчи Едвин ван дер Саар и Марк Овермарс имат в себе си холандските правила ", дбавя журналистът.

Атака, офанзива, офанзива

Аякс сподели смел, атакуващ метод при успехите си над Реал в Мадрид и над Ювентус, както и при равенството с Байерн (Мюнхен) по-рано през сезона. Ван дер Краан твърди, че стилът им към момента е артикул на правилата на Йохан Кройф. Неговите учения са към момента явни в Барселона. И несъмнено, допустимо е Аякс да се изправи против Барселона на финала в Мадрид.
 Снимка 406423
Източник:

" Аякс желаят да играят доминантен, атакуващ футбол, с безстрашни играчи, които са обучавани и тренирани от 6-годишна възраст в академията. Футбол, който не е отбранителен, който постоянно нападна и постанова правилото на Йохан Кройф. В предишното това се отплати. Знаем, че другаде има повече пари, Аякс имат най-малкия бюджет, само че фактът, че са сплотени и имат млади гении, се отплати тази година ".

Талантът

Като Монако през 2017 година, разказът за учудващия триумф неизбежно ще докара до прехвърляния. Всъщност, към този момент е направена една договорка. Френки де Йонг, който скоро навършва 21 години, ще отиде в Барселона през лятото за 75 милиона евро, тъй че по-голямо внимание се обръща на впечатляващия им 19-годишен капитан Матайс де Лихт. Защитникът, който означи за успеха на Аякс в Торино. Той е свързван с всеки огромен европейски клуб, само че Ван дер Краан вижда Барселона като най-възможна дестинация.
 Снимка 394962
Източник:

" Де Йонг е описван като футболист, който не е задоволително мощен, само че той потвърждава противоположното. Всичките му появи против топ тимове бяха брилянтни, невероятни за гледане. Все едно показва тики-така шоу в половината на Аякс, в никакъв случай не го е боязън, когато получи топката. Фактът, че Барселона заплаща за него 75 милиона евро, приказва задоволително. Шансовете Де Лихт да се причисли към Де Йонг в Барселона са огромни, в случай че каталунците вдигнат офертата на 60 или 70 милиона евро за този млад капитан. Но в това време към момента има опция Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед или Челси да сграбчен Де Лихт. Когато в тима имаш качество, това значи, че би трябвало да платиш много пари за него.
 Снимка 348463
Източник:

Има много интерес и към останалите звезди на Аякс. Нусаир Мазрауи, мароканският десен бек, също беше обвързван с Барселона, 21-годишният полузащитник Дони ван де Бек, както можете да се досетите, също беше обвързван с Барса, както и с Тотнъм, и Челси... Докато датският нападател Каспер Долберг насъбра интерес с 12-те си гола този сезон от други клубове. През седмицата се заприказва, че Арсенал и Манчестър Юнайтед имат интерес към 22-годишния бразилски нападател Давид Нерес. Аякс са преди всичко в холандската лига, само че наподобява, че какъвто и триумф да реализират в Европа и в шампионата, главните им гении ще бъдат изкушени да отидат някъде другаде ".

Успехите на Аякс

В стартовата единадесеторка против Ювентус, в тима на Аякс имаше петима играчи под или на 22-годишна възраст. Аякс са първият отбор отвън обичайните топ 5 европейски шампионати, достигнали полуфинала на Шампионската лига от 2004/05, когато това вършат... ПСВ (Айндховен). Аякс се класира за полуфинал на Шампионската лига за девети път в историята си, за първи път от сезон 1996/97. Аякс са отбелязали 155 гола този сезон във всички надпревари, най-вече в един сезон в историята на клуба (също 155 през 2009/10).
 Карло Анчелоти: Не мисля, че Аякс ще завоюва Шампионската лига
Анчелоти: Не мисля, че Аякс ще завоюва Шампионската лига

" Търсят по натурален метод комбинациите и са доста положителни в това, което вършат "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР