AVTOVAZ обяви, че компанията е стартирала продажбите на нова версия на

...
AVTOVAZ обяви, че компанията е стартирала
продажбите на нова версия на
Коментари Харесай

LADA Granta с приложение за мобилен телефон

AVTOVAZ разгласи, че компанията е стартирала продажбите на нова версия на LADA Granta, която е оборудвана със системата LADA Connect, която разрешава на притежателя да контролира отдалечено част от функционалностите на своя автомобил с помощта на приложение за мобилен телефон. От компанията споделят също така, че клиентите, които закупят тази версия на най-продаваната кола на марката, ще имат опция да се възползват от самостоятелни сервизни и застрахователни условия.

От LADA анонсират, че системата LADA Connect e налична при няколко версии на Granta, като цената на услугата е избрана на 12 000 рубли или малко под 300 лв., като в нея е включена и тригодишна такса за обслужване.

Благодарение на приложението, налично за мобилни телефони с операционна система iOS и Android, LADA Connect дава опция на собственика да получава информация за състоянието на своя автомобил, като ниво на гориво, заряд на акумулатора, технически проблеми и други.

Новата функционалност дава възможност също по този начин за дистанционно отключване/заключване на вратите, подгряване на интериора, пускане на двигателя, аудио- и светлинна индикация, локализиране и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР