Автошествие с протестиращи премина тази вечер през улиците в Кюстендил.

...
Автошествие с протестиращи премина тази вечер през улиците в Кюстендил.
Коментари Харесай

Шествия в Хасково и Кюстендил

Автошествие с протестиращи мина довечера през улиците в Кюстендил. Протестиращите развяваха флагове и бяха залепили на колите си надписи "Оставка ".

Шествието стартира от с. Ябълково и продължи през централната улица на града. По-късно участниците в антиправителствения митинг се събраха пред общината в Кюстендил.

Антиправителствен митинг и във Враца

Предишните няколко дни имаше слаби опити за образуване на митинги пред Областната администрация в града, с малко участници и без авансово позволение, което стана причина полицията да не разреши събирането на хора там.

Традиционни протест, шествие и прекъсване на трафика по централния бул. "България " белязаха петия ден от митингите против държавното управление и основния прокурор в Хасково.

Както и до момента, множеството мина със викания "Оставка "! и "Мафия "! пред постройката на общината до Съдебната палата и се върна в изходната точка - централния площад "Свобода ". Заради късния час обаче не се образуваха тапи на придвижването.

"Бях покъртен от описа на бития в София студент. Не искам да пребивавам в страна, в която органите на реда се държат и гаврят по този начин с жителите си ", сподели участникът в недоволството Георги Георгиев.

Проговори битият на митингите в София студент Евгени Марчев

Организаторът на митингите, общинският водач на "Да, България " в Хасково Тодор Топалов уточни, че основният прокурор трансформира в зло ръководената от него институция.

Протестиращите се зарекоха, че общественото неодобрение и деянията им ще продължат до оставките на премиера Бойко Борисов и на основния прокурор Иван Гешев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР