Автосалон София 2019 продължава под пълна пара – след силно

...
Автосалон София 2019 продължава под пълна пара – след силно
Коментари Харесай

Награди на четири колела очакват посетителите на Sofia Motor Show 2019

Автосалон София 2019 продължава под цялостна пара – след мощно посетени делнични дни, в действителност следва най-интересното и най-вълнуващото. Продажбите на нови коли вървят чудесно за компаниите, само че към момента би трябвало да се завършват значително покупко-продажби в последните два дни. Ясно е, не всеки отива на ревюто, с цел да си тръгне с чисто нова кола, само че даже и хората, които просто желаят да се насладят на най-новите трендове в промишлеността, могат да си тръгнат с една от многото награди. Междувременно, 150 коли остават разполагаем за тест драйв.

Един от гостите на автосалона ще има невероятния късмет да завоюва огромната премия – чисто нов автомобил. Изборът е сред 12 коли на стойност от 24 990 до 62 755 лв.. Моделите, сред които участниците в обичайна игра могат да избират, са Citroën C3, Ford EcoSport, Haval H6, Honda Jazz, Kia Ceed, Mahindra KUV100, Peugeot 308, Skoda Scala, SsangYong Tivoli, Toyota Yaris, Volkswagen T-Cross и DR 3. За присъединяване в играта е задоволително посетителите да попълнят отрязъка от анкетната карта и да я пуснат в обособените за задачата места.

Освен огромната премия, няколко от присъствалите на ревюто ще завоюват автомобил, възложен им за няколко дни. Петима гости ще си тръгнат с тест-драйв с возилото, с което са се снимали. Трима пък ще завоюват ваучер за гориво на стойност 50 лв. от Shell, а двама ще получат аксесоари от компаниите изложители.

Незабравим уикенд с електрическия градски автомобил BMW i3s ще зарадва един от посетителите. Наградата е предоставена от BMW България. Освен това, за участниците в играта на BMW България са планувани още три награди - комплект чаши BMW и бележник с писалки и термо чаша MINI.

Един от посетителите, взел участие в играта на Moto-Pfohe Rent a Car, ще завоюва уикенд премеждие с новия Jaguar E-Pace с цялостен контейнер. Първият стилен SUV на Jaguar е неповторимо комбиниране на впечатляващ външен тип, пъргавост и динамично шофиране.



Всеки клиент, който си направи селфи със страхотното Suzuki Swift Hybrid и го изпрати като коментар, ще взе участие за премията уикенд с хибридния автомобил. Пробното шофиране с машината ще се организира до 30 ноември 2019 година, без ограничаване в пробега.

Цели две награди ще има и от формалния представител на Škoda – Еуратек, който дава опцията на двама гости да завоюват един цялостен уикенд с новия Skoda Kamiq. Печелившият късметлия ще бъде разгласен на 22 октомври на страницата във Фейсбук на Škoda Bulgaria.

Голям интерес на щанда на Top Rent A Car Bulgaria провокира изложеният автомобил Tesla Model S 75 D, а огромната премия там е 5-дневен безвъзмезден наем на електрическия първокласен модел. По случай 25-годишия си празник пък, компанията за бои и авторепаратура Лазурит 94, ще връчи на един късметлия ваучер за 25% отстъпка за подготвена багра комплект Glasurit.

Поради огромния интерес към зоната на „ Пътна полиция “ през първия уикенд на ревюто, чиновниците на Главна дирекция „ Национална полиция “ и Столична дирекция на вътрешните работи ще задоволят любознанието на изкушените от техниката за надзор. При предпочитание на всеки клиент може да бъде направена инспекция за нарушавания и санкции в системата на КАТ, както и да му бъде връчен електронен фиш. Служителите ще дават и информация по какъв начин да постъпят хората, в случай че към този момент са платили санкцията, само че тя към момента попада като неплатена в системата на Министерство на вътрешните работи. Ще бъдат изложени всички типове камери и техника за надзор на скоростта и видеозаснемането на инспекциите на пътя. Също по този начин посетителите ще могат да се осведомят по какъв начин се вършат отдалечено информации за оставащите контролни точки и електронните фишове.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР