Авторската пиеса на Десислава Миланова “Espace Temps” ще направи своя

...
Авторската пиеса на Десислава Миланова “Espace Temps” ще направи своя
Коментари Харесай

Авторската пиеса на Десислава Миланова “Espace Temps” ще направи своя дебют на 22 октомври в Париж

Авторската пиеса на Десислава Миланова “Espace Temps” ще направи своя дебют на 22 октомври в Париж. Тя ще бъде показвана два пъти седмично доникъде на декември в спектакъл “Клавел” във френската столица.

Деси повече от 10 години живее и работи в Париж. Учи театрознание в Сорбоната, а по-късно в едно от най-престижните учебни заведения за актьорско майсторство. Преди няколко години основава “Ню Паризиан Драма”, а пиесата “Време пространство” е първият огромен план на компанията.

Самата пиеса "Espace Temps " е доста персонална за нея. "Пиесата е обвързвана с живота ми в Париж. От няколко години работя върху нея. Най-голямото наслаждение е, когато от текста се получава това, което си си представял. От друга страна е много персонално и самотно. Процесът е дълъг, само че е като премеждие ", споделя Деси.

Миланова написа текста и е режисьор на пиесата. Тя ще играе и една от функциите в някои от представленията. След усилени подготовки и подготовка през последните месеци след няколко седмици “Espace Temps” ще бъде показана за първи път пред аудитория.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР