Авторката на Сексът и градът“ Кандис Бушнел, която е вдъхновение

...
Авторката на Сексът и градът“ Кандис Бушнел, която е вдъхновение
Коментари Харесай

Авторката на Сексът и градът“ по-развратна и от героините си

Авторката на „ Сексът и градът “ Кандис Бушнел, която е ентусиазъм за основната роля на хитовият сериал на HBO Кари Брадшоу, направи някои самопризнания за историята на срещите си.

Оказва се, че нейните прекарвания могат да бъдат също толкоз занимателни, колкото и измисленият персонаж, изигран от актрисата Сара Джесика Паркър. Признавайки, че е достигнала до изказванието, че „ в никакъв случай не се знае с кого ще те срещне живота “, когато става въпрос за намиране на сътрудник, Бушнел разкрива, че е излизала с мъже, които имат 60-годишна разлика между тях.

„ Имам доста луди завършения.

Една седмица излизах с мъж, който беше на 21 години. А по-късно с мъж, който беше на 91 ",

сподели 64-годишната пред " Us Weekly ".

Сериалът, изработен по книгата на авторката се излъчваше в продължение на няколко години (от 1998-а до 2004-а). Той наблюдава животите на Кари (Сара Джесика Паркър) и нейните най-хубави приятелки: Миранда (Синтия Никсън), Саманта (Ким Катрал) и Шарлот (Кристин Дейвис) в Ню Йорк.

Докато обсъждаше историята му, Бушнел разкри още, че е имало миг, когато продуцентите са обмисляли да я наемат да играе Кари, откакто Паркър не била сигурна дали да поеме ролята. „ Тя [Паркър] не беше сигурна дали да го направи “, споделя Кандис.

„ Имаше миг, в който продуцентите желаеха аз да изиграя Кари. Но не пожелах.

Винаги съм считала, че най-подходяща за ролята е Сара “, добавя Кандис.

На въпрос от изданието дали е елементарно излизането на срещи откакто „ чукнеш “ 50-те Бушнел означи, че тогава човек знае какво търси и какво желае. „ С настройката съм, че в никакъв случай не се знае на какъв ще попаднеш “, споделя. Но за нея е значимо едно - да си постоянно почтен. „ Когато излизах по срещи и усещах, че нямам бъдеще с индивида, просто му споделях “.

Според Кандис да си откровен не е толкоз лесна задача, изключително когато си по-млад, тъй като „ не искаш да нараняваш нечии усеща “. „ Така че това е моето мото: Казвайте истината “, затвърди тя.

 

 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР