Авторитетното издателство Androidpolice анкетира своите читатели, използващи iOS и Android,

...
Авторитетното издателство Androidpolice анкетира своите читатели, използващи iOS и Android,
Коментари Харесай

Ето кой е най-популярният браузър за смартфони

Авторитетното издателство Androidpolice интервюира своите читатели, употребяващи iOS и Android, за да опрели, кой е най-популярният браузър измежду смарт телефоните.
В анкетата участваха 8300 души, които имаха опция да гласоподават за пет браузъра: Samsung Internet (Browser), Mozilla Firefox, Opera Mini / Mobile, Safari и Гугъл Chrome.

Най-популярният браузър съгласно тази представителна извадка е Chrome на Гугъл, желан от 63% от интервюираните.



На второ място малко ненадейно се класира фирмения браузър на Samsung, който към този момент може да бъде конфигуриран от всеки искащ. Според анкетата, Samsung Internet (Browser) се употребява от 13% от потребителите. На трето място се намира Firefox с 12% консуматори, а след него са класирани всички други браузъри, които не са включени в анкетата. На пето място съгласно този самобитен рейтинг е Safari за iOS и на последно място в класацията на Androidpolice е браузърът на компанията Opera, който се употребява от 2% от интервюираните.

По този метод, най-популярният браузър за смарт телефони е Гугъл Chrome , харесван от потребителите за синхронизацията на историята, отметките,потребителските имена и паролите, сред няколко мобилни устройства. Този браузър предлага и редица спомагателни функционалности, които всекидневно се употребяват от милиони хора.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР