Авторитетното издание „Гадзета дело спорт“ твърди, че шефовете на Ювентус

...
Авторитетното издание „Гадзета дело спорт“ твърди, че шефовете на Ювентус
Коментари Харесай

Ювентус е готов да продаде Дибала, ако някой извади 100 милиона евро за него

Авторитетното издание „ Гадзета дело спорт “ твърди, че шефовете на Ювентус обмислят възможна разлъка с една от огромните си звезди в лицето на Пауло Дибала през това лято. Според информацията „ бианконерите “ са склонни да одобряват предложения за аржентинеца, в случай че те са на стойност към 100 милиона евро.

Като последваща евентуална дестинация за 26-годишния футболист се смята британската Висша лига. През предишното лято Пауло Дибала бе на път да напусне Торино, като първо бе пред трансфер в Манчестър Юнайтед, а по-късно в Тотнъм, само че до договорка по този начин и не се стигна. Сега още веднъж „ алените дяволи “ могат да бъдат тимът, който да прояви интерес към него, защото по всичко проличава, че Юнайтед ще удари на камък при опитите си да притегли Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд.

През актуалната акция аржентинският национал съумя да вкара 11 гола и да направи 11 асистенции за Ювентус в Серия А, като в това време се трансформира в любим на почитателите на „ Алианц Стейдиъм “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР