Авторитетното издание FourFourTwo обяви 100-те най-добри футболисти за изминалата календарна

...
Авторитетното издание FourFourTwo обяви 100-те най-добри футболисти за изминалата календарна
Коментари Харесай

Обявиха Топ 100 на най-добрите играчи за 2017-та

Авторитетното издание FourFourTwo разгласи 100-те най-хубави футболисти за миналата календарна година. Класацията се изготвя въз съществена на безпристрастна статистика, отзиви на експерти от изданието, някогашни играчи и публицисти.

№1 за миналите 12 месеца е петкратният притежател на Златната топка Лео Меси. "Преди сезона всички приказваха, че Барселона е в рецесия поради продажбата на Неймар. Лео обаче отвърна с доста голове и асистенции, а каталунците са решително напред в класирането. Меси прати и Аржентина на Световното с хеттрик в решителния мач против Еквадор, като няма подозрение, че след лятото той е най-хубавият състезател на планетата. Отново ", се написа в очерка за него.

Зад Меси, е актуалният притежател на Златната топка Кристиано Роналдо, челната тройка се добавя от най-скъпия футболист на планетата Неймар (ПСЖ и Бразилия). След тях се подреждат Роберт Левандовски (Байерн и Полша), Кевин де Бройне (Манчестър Сити и Белгия), Лука Модрич (Реал и Хърватия), Н`Голо Канте (Челси и Франция), Пиер-Емерик Обамеянг (Борусия Дортмунд и Габон), Серхио Агуеро (Манчестър Сити и Аржентина) и Единсон Кавани (ПСЖ и Уругвай).

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР