Авторитетното издание Bloomberg съобщи, че компанията Apple възнамерява да анонсира

...
Авторитетното издание Bloomberg съобщи, че компанията Apple възнамерява да анонсира
Коментари Харесай

Apple ще анонсира новия таблет iPad през втората половина на годината

Авторитетното издание Bloomberg заяви, че компанията Apple има намерение да анонсира нов таблет iPad през втората половина на тази година.

Ако би трябвало да имаме вяра на наличната информация, устройството по размери ще наподобява на актуалните iPad Pro 10,5 инча. При това, дизайнът на джаджата ще претърпи промени.

Според слуховете, в таблета има възможност да се появи системата Face ID, която разрешава отключване на устройството посредством идентификация на лицето. Таблетът също по този начин може да бъде лишен от бутона „Home“ и да получи графичен енджин и чип с изкуствен интелект, разработка на Apple.

За останалите характерности на устройството към момента нищо не се знае. Изданието обаче съобщи, че анонса на таблета ще се състои към края на 2018 година — най-вероятно през есента. Компанията Apple тези данни, несъмнено не ги е коментирала.

Според IDC, през третото тримесечие на предходната година в международен мащаб са продадени към 40,0 млн. таблета. Това е с 5,4 % по-малко от резултата през 2016 година, когато доставките са били на стойност от 42,3 милиона устройства. Apple остава безспорен водач на пазара с 10,3 милиона продадени iPad-а за тримесечие. Делът на компанията на годишна база се е нараснал от 21,9 % до 25,8 %.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР