Авторитетното британско научно списание The Lancet публикува резултатите от изследванията

...
Авторитетното британско научно списание The Lancet публикува резултатите от изследванията
Коментари Харесай

The Lancet: 100 процента от получилите руската ваксина развиват имунитет срещу COVID-19

Авторитетното английско научно списание " The Lancet " разгласява резултатите от проучванията на съветската ваксина " Спутник V " против, основана от института " Гамалея ". В обявата се показва, че препаратът е 100 % ефикасен.
Списание " The Lancet " дава подробни данни от първата и втората фаза на клиничните тествания. Отбелязва се, че всички доброволци са развили постоянен хуморален и клетъчен имунен отговор. Освен това регистрираното равнище на антитела е 1,5 пъти по-високо спрямо това на преболедували инфекцията. Отбелязва се, че е нямало съществени и тежки странични резултати към имунизацията. Най-честите реакции са били болежка на мястото на използване на инжекцията, леко нараснала температура, главоболие, уязвимост и мускулни болки. 
 Руската ваксина против COVID-19 към този момент е в лечебните заведения Руската ваксина против COVID-19 към този момент е в лечебните заведения
Ваксината против COVID-19 на Центъра за проучвания „ Гамалея “ след регистрация е доставена в лечебни заведения и първите доб...
Според шефа на института " Гамалея " Александър Гинцбург, обявата за съветската ваксина е оценена от петима самостоятелни рецензенти в сходство с всички интернационалните правила. Материалът е съпроводен от мнения, които институтът смята за " почтени и премерени ", написа. Списание " The Lancet " има намерение да продължи поредицата изявления за съветската ваксина. Планира се и публикуването на резултатите от третата фаза на клиничните тествания, която би трябвало да стартира скоро в Москва. В нея ще вземат участие 40 000 доброволци.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР