Авторитетният специализиран сайт boxingnewsonline.net е изброил петимата най-подходящи потенциални опоненти

...
Авторитетният специализиран сайт boxingnewsonline.net е изброил петимата най-подходящи потенциални опоненти
Коментари Харесай

Кубрат Пулев сред най-подходящите съперници за Бронзовия бомбардировач

Авторитетният профилиран уебсайт boxingnewsonline.net е изброил петимата най-подходящи евентуални съперници за международния първенец в тежка категория на Световния боксов съвет Дионтей Уайлдър.
Бронзовия бомбардировач нокаутира Луис Ортис в 10-ия рунд при последната си отбрана на купата и чака предизвикването Антъни Джошуа или Джоузеф Паркър за величествен сплотяващ двубой. Не е изключено обаче американският нокаутьор преди този момент да направи още един конфликт на родна земя.

“Пулев е топ представител на тежката категория, който имаше нещастието да се контузи преди опцията да се изправи на кръга против Антъни Джошуа. Все отново, той остава класен кандидат и заслужен противник за Уайлдър, който продължава да желае да потвърждава качествата си”, написа boxingnewsonline.net.



Според уеб страницата, другите най-подходящи съперници за Уайлдър са Тайсън Фюри, Дейвид Хей, Джарел Милър и естествено - Антъни Джошуа.

Джошуа ще организира трогателен сплотяващ дуел с Джоузеф Паркър в Кардиф на 31 март и в случай че реализира триумф, ще преследва и пояса на Уайлдър, с цел да стане “неоспорим” първенец в дивизията.

Кубрат Пулев е наложителен кандидат за купата на Международната боксова федерация, която е владеене точно на Джошуа, а 28 октомври 2018 година е датата, планувана за наложителна отбрана от страна на сегашния първенец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР