Авторитетният ливърпулски вестник Liverpool Echo разкри вчера, че Евъртън е

...
Авторитетният ливърпулски вестник Liverpool Echo разкри вчера, че Евъртън е
Коментари Харесай

Вестник Liverpool Echo твърди, че Кирил Десподов е бил пред трансфер в Евертън

Авторитетният ливърпулски вестник Liverpool Echo разкри през вчерашния ден, че Евъртън е бил покрай привличането на Кирил Десподов. Изданието изкара лист с имена, които са били пред трансфер при " карамелите " през последния месец, само че клубът е изпуснал. Прави усещане, че ливърпулската медия е позволила много неточности към описването на Десподов, написа " Меридиан Мач ".

" Впечатляващият гений Кирил Десподов отиде в края на януари в Италия. Той имаше 21 гола за единствено 22 мача (б.р. - головете са 10) за съветския колос ЦСКА (б.р. - и тук комплициране за британците), което му донесе короната за футболист на годината в България. Той има приблизително по 11,54 дуели в офанзива, което е 50 % успеваемост. Той е деен нападател, който наподобява, че ще бъде основен футболист в Серия " А ".

Десподов подписа 5-годишен контракт с Каляри, а това значи, че скоро няма да забележим гения му в Англия ", написа Liverpool Echo, а съгласно изданието Каляри са платили за Десподов 3,7 млн. паунда.

Освен Кирил в листата на Евъртън са били още Сандро Вагнер, Кжищоф Пьонтек и Юри Тилеманс, които също не стигнаха до " Гудисън Парк ".
 Ники Илиев посъветва Десподов: Да се раздава оптимално в Италия и да не обръща внимание на публицистите!
Легенда на Левски посъветва Десподов: Да се раздава оптимално в Италия и да не обръща внимание на публицистите!

" Кариерата му стартира изначало "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР