Авторитетният инсайдър Евън Блас, който винаги разполага с актуална вътрешна

...
Авторитетният инсайдър Евън Блас, който винаги разполага с актуална вътрешна
Коментари Харесай

LG G7: техническите характеристики и датата на презентация

Авторитетният инсайдър Евън Блас, който постоянно разполага с настояща вътрешна информация заяви техническите характерности, особеностите и датата на презентацията на флагмана LG G7.
По време на събитието MWC 2018 ще бъде показан единствено LG V30s с 256 GB вградена памет и модернизиран изкуствен интелект, а презентацията на LG G7 ще се състои много по-късно – през месец юни тази година.



Кодовото име на LG G7 е Judy . Телефонът разполага с 6,1-инчов Super AMOLED екран с резолюция 2880х1440 пиксела (QHD+) и стъпва на 8-ядрения процесор Qualcomm Snapdragon 845 с тактова периодичност 2,8 GHz и графика Adreno 630. Смартфонът има 4 или 6 GB оперативна памет, двойна съществена камера с резолюция 16 мегапиксела и апертура F/1,6 и при двата обектива – нещо, което до момента не е правено. Корпусът на устройството е изработен от закалено стъкло, телефонът е водоустойчив (IP68), подложен е USB Type-C порт от второ потомство.



Но най-интересното е друго: 6,1-инчовият екран ще предложи невероятната бляскавост от 800 кандела на квадратен метър . Използва се фирмената технология MLCD+, с която потреблението на екрана е понижена с 35%. Производителят акцентира, че новият екран дава идеално бял цвят.

Ако тази информация се окаже вярна, можем да чакаме нов мощен състезател на пазара.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР