Авторитетната италианска телевизия “Sky Italia” информира, че най-скъпата покупка в

...
Авторитетната италианска телевизия “Sky Italia” информира, че най-скъпата покупка в
Коментари Харесай

Алегри оставя на пейката разочароващия Игуаин?

Авторитетната италианска телевизия “Sky Italia” осведоми, че най-скъпата покупка в историята на Калчото Гонсало Игуаин може да бъде оставен на пейката от треньора на Ювентус Масимилиано Алегри за идното домакинство на Олимпиакос в сряда от втори кръг на груповата фаза на Шампионска лига.

Вчера на Апенините се появиха отзиви, че Алегри може да заложи на нова скица 3-4-3, само че “Sky” твърди, че просто треньорът ще употребява познатото 4-2-3-1, като Стефано Стураро ще играе на позицията десен бек. Марио Манджукич ще бъде централен нападател, вместо Игуаин, а по крилата ще оперират Хуан Куадрадо и Дългас Коща, като Пауло Дибала ще извършва ролята на “трекуартиста”.

Despite reports #Juventus could switch to a 3-4-3, it now looks likely to be 4-2-3-1 with Gonzalo Higuain benched. https://t.co/saEfEyhfIv pic.twitter.com/uhkAmbBs6w
— footballitalia (@footballitalia) September 27, 2017
Гонсало Игуаин стартира сезона с Ювентус по извънредно слаб метод и има единствено 2 гола в миналите 6 кръга в Серия “А”, до момента в който Дибала е в доста по-внушителна форма и има цели 10 попадения в Калчото.

Вероятен състав на Ювентус против Олимпиакос, съгласно “Sky”:

Буфон; Стураро, Бардзали, Киелини, Алекс Сандро; Пянич, Матюиди; Куадрадо, Дибала, Коща; Манджукич
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР