АвторитетътКлючовата дума за родените в седмицата 26 август – 2

...
АвторитетътКлючовата дума за родените в седмицата 26 август – 2
Коментари Харесай

Какво казва за теб седмицата, в която си роден: Лъв I


Авторитетът

Ключовата дума за родените в седмицата 26 август – 2 август е престиж . Този интервал от годината дава отговор на началото на зрелостта, когато човек навършва 30 години. По това време личността стартира да се постанова като престиж в дадена сфера. Някои могат да се трансфорат в ролеви модел за децата си, а други – да потърсят по-опитен човек, който да играе ролята на преподавател или наставник за тях.

Родените в тази седмица са сред  най-влиятелните хора . Те имат безспорни лидерски качества , като за тях от по-голямо значение е не да ръководят другите, а да отстояват себе си и да бъдат одобрявани съществено. Голяма част от силата им тече във вътрешността, а не на открито. Много постоянно те имат свои скрити цели (интелектуални или физически), които преследват упорито.

Тези хора рядко остават незабелязани и обичат да се изявяват. Някои от тях обаче стигат до извода, че могат да реализират по-добри резултати, в случай че не бият прекомерно на очи.

Родените в интервала Лъв I постоянно попадат в обстановки, в които би трябвало да вземат решения за други хора. Те обичат да порастват в йерархията и постоянно доближават до високи равнища с уменията си да устоят на стрес и на огромни натоварвания.

Препоръки

Научете се да приемате хората такива, каквито са – с позитивните и с негативните им страни. Въпреки че няма смисъл да се пробвате да сте незабележими, постарайте се да станете по-дипломатични и чувствителни. Вие умеете да вземате решения от името на другите, само че не пропускайте да се погрижите и за личния си живот. Опитайте се да сте по-безгрижни. 

По " The Secret Language of Birthdays ", Gary Goldschneider, Joost Elffers

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР