Авторът на видеото с колата на Десислава Радева, което взриви

...
Авторът на видеото с колата на Десислава Радева, което взриви
Коментари Харесай

Авторът на клипа с колата на НСО: Десислава Радева пътуваше с автомобила

Авторът на видеото с колата на Десислава Радева, което взриви обществените мрежи, съобщи, че точно брачната половинка на президента е пътувала в автомобила на НСО, който се е движил в насрещното придвижване в центъра на София.

НСО стартира инспекция по случая, съобщи bTV. На фрагментите се вижда абсурдът с служител на реда, който е опитал да глоби автомобила.

" Първо видях, че колата влиза в насрещното с по-сериозна скорост, без никакви светлини и тон. Спря, госпожа Радева слезе, а след нея слезе нейната телоохранителка и ѝ смъкна роклите. " - разяснява създателят на клипа Богдан Асенов.
По думите му, по-късно Радева е влезнала в магазин.

Самата Радева написа във " Facebook ", че не е била в автомобила. " Днес в общественото пространство се завъртя клип, показващ пререкания сред чиновници на НСО и Министерство на вътрешните работи. Покрай него още веднъж беше намесено моето име. За да няма подозрения, декларирам, че в този миг въобще не съм била в този автомобил. " - показва тя.

 Кола на НСО в насрещното, а водачът спори с катаджия Обновена
Кола на НСО в насрещното, а водачът спори с катаджия

Случаят се ревизира от службата

" Явно по този начин да я посъветвали нейните съветници, пиарът. Аз сигурно не неистина, имам вяра на очите си, не на госпожа Радева или на НСО. " репликира Богдан Асенов.

" Когато се караха служителят на реда и служителката, тя не беше в автомобила, само че тя беше в магазина. Видях по какъв начин слиза от колата и влиза в магазина. " - означи той.

" Г-жа Радева идва супер постоянно в този магазин . Това не е първо нарушаване на колата на НСО. " - добави Асенов.

По думите му обаче за първи път е видял по какъв начин пътен служител на реда прави забележка на водач от НСО.

" После пристигна още една патрулка, с петима служители на реда. Пристигнаха още двама цивилни с " Опел " и се обясняваха. " - сподели още той.

Според източници на bTV, водачът на автомобила на НСО ще бъде глобен поради нарушение на Закона за придвижване по пътищата.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР