Авторът на романите от поредицата за Хари Потър Дж. К.

...
Авторът на романите от поредицата за Хари Потър Дж. К.
Коментари Харесай

Джъд Лоу за липсващата хомосексуална история във Фантастични животни

Авторът на романите от поредицата за Хари Потър Дж. К. Роулинг , която написа и сюжета за филмите " Фантастични животни ", още преди 10 години удостовери, че Дъмбълдор е хомосексуален облик.

Тя показа, че той е сантиментално забъркан с магьосника противник Гелърт Гриндавалд точно в този интервал, който преглежда режисьорът Дейвид Йейтс в новия филм " Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд ".

По-рано тази година Дейвид Йейтс се изправи пред рецензии, откакто разкри, че сексуалността на Дъмбълдор няма да бъде показана в продължението.


" Фантастични животни: Престъпленията на Гринделвалд " с първи формален филмов откъс

Очакваме кино лентата на огромния екран на 16 ноември 2018 година

Джъд Лоу в този момент разисква за какво Дъмбълдор няма да бъде " категорично " показан като гей в новата част на " Фантастичните животни ".

Лоу който играе по-младия Дъмбълдор в идния филм, е запитан за мнението му, обвързвано с мненията на Йейтс. Актьорът показа пред Entertainment Weekly, че " нашата половост не ни дефинира безусловно " и сподели, че героят е " многостранен ".

 Снимка 331292

Според Лоу обаче този аспект от характера на Дъмбълдор може да бъде прегледан в продълженията от поредицата. Той прибавя, че има " още доста да забележим " от позиция на историята на Дъмбълдор.

 Задава се трета част на
Задава се трета част на " Фантастични животни "

Какво показа Дж.К. Роулинг
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР