Авторът на първия гол за Италия при победата с 2:0

...
Авторът на първия гол за Италия при победата с 2:0
Коментари Харесай

Белоти посвети гола на дъщеря си

Авторът на първия гол за Италия при успеха с 2:0 над България - Андреа Белоти посвети попадението на своята щерка. Той откри резултата от дузпа и сподели буквата V за своето бебе Витория. "Празнуването на гола беше за моята щерка. Тя се роди в същия ден, в който дадох позитивен тест за ковид, по тази причина не можах да я видя две седмици. Бащинството е най-страхотното нещо, което може да се случи в живота. Тренирахме дузпи тази седмица и аз бях избран за първи реализатор. Когато спечелихме дузпата, Инсиние ми даде топката, тъй като и той знаеше, че аз би трябвало да я удрям ", разяснява Белоти пред РАИ Спорт след мача.
Andrea Belotti reveals his thoughts after Italy beat Bulgaria 2-0, shaking off Коронавирус and a special dedication for his baby daughter
— footballitalia (@footballitalia)
Нападателят на Торино можеше да осъществя и втори гол, само че негов удар срещна гредата през второто полувреме.
"Мислех, че топката влиза, само че направи странна траектория и се удари в гредата, а при добавката стрелях доста неопределено. Жалко, тъй като можеше да вкараме повече голове ", сподели още 27-годишният футболист. Това беше първи старт на Белоти за Скуадрата, откакто се възвърне от ковид. "COVID-19 удари доста от нас, в това число мен, а и против нас имахме чужд противник и трябваше да се оправим с това. Реално не сме спирали да играем през лятото и към този момент има насъбрана отмалялост. Нормално е да има огромни упования към Италия, тъй като сме огромен тим и може да реализираме забележителни неща ", сподели още Белоти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР