Авторът на култовия роман Мисия Лондон Алек Попов подготвя нова

...
Авторът на култовия роман Мисия Лондон Алек Попов подготвя нова
Коментари Харесай

След "Мисия Лондон": Алек Попов подготвя нов роман

Авторът на паметния разказ " Мисия Лондон " Алек Попов приготвя нова книга, която ще се появи в края на пролетта следващата година. Това сподели самият той пред „ 120 минути”.

Снимка: bTV

Писателят открехна напълно дребна част от новия си разказ, като сподели, че ще е на тематика търсене на корените и идентитета, изгубени в актуалния свят.
Алек Попов: През 90-те хората не се опасяваха да бъдат свободни (ВИДЕО) Сборникът "Митология на прехода " на най-превеждания български публицист излезе с още два описа и нова корица
Той изясни, че продължение на „ Мисия Лондон” не е направено и няма да бъде, тъй като не е намерил почтена история, която да стане втора част.

Според него живеем в ерата на продълженията, тъй като вероятно е по-лесно да се направи такова, вместо да се измисли нещо ново, което може и да не е сполучливо, добави той.

Алек Попов изясни, че новата му книга няма да е продължение на „ Мисия Лондон”, само че ще е в сходен жанр.

Снимка: bTV

Той показа и третото издание на сборника си " Митология на прехода ", който се обръща със язвителен взор към претърпяното по време на прехода, както и към хората, които са почнали собствен бизнес.

Той загатна един от разказите в сборника, с цел да подскаже, че цистерната от корицата ще ни води в света на един воин, който взема решение да я употребява за транспорт на хранителни артикули, които, за жал, се трансформират във фекалии, а решението е някъде там сред страниците.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР