Авторът на култовите хитове на Тони Димитрова „Ах, морето“ и

...
Авторът на култовите хитове на Тони Димитрова „Ах, морето“ и
Коментари Харесай

Обраха автора на Ах, морето

Авторът на паметните шлагери на Тони Димитрова „ Ах, морето “ и „ За тебе хората приказват “ Иван Ненков е обран по време на концерт в заведение в Студентски град в София. За това се ожали самият той в профила си във Facebook. „ Не пей ми се! Снощи в „ Бумъра 3 “ … някой… лява ръка – десен джоб… Защо? “, написа на стената си поетът, написал куп известни песни за „ Фамилия Тоника “, „ Щурците “, Веселин Маринов, Кичка Бодурова и доста други.

От мненията под поста създателят прецизира, че е липсващ единствено един маракас, само че отново го боли. Това се случило до момента в който той се вихрел на сцената със своята китара, писа „ ТелеграФ “..

Наскоро и дъщерята на Ненков Божана, която също се изявява на сцената като певица под псевдонима Джейн, се ожали за машинация. През лятото 25-годишната изпълнителка пусна новата си ария Boy, която сама е написала като музика и текст, при представянето й разкри, че първият й сингъл „ Нямаме време за повече драма “ не се е чул от меломаните поради пиар машинация. Рекламният сътрудник заречен да вкара в ротация парчето в няколко радиостанции и малките екрани, само че взел хонорара си и липсващ, без да свърши работата.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР