Авторът на книгата Правилата на Джордан Сам Смит опроверга някои

Авторът на книгата Правилата на Джордан Сам Смит опроверга някои ...

Майкъл Джордан лъгал в Последният танц?.

Авторът на книгата "Правилата на Джордан" Сам Смит опроверга някои събития, представени в документалния филм "Последният танц", като например желанието на Джордан да се завърне за седма титла през 1998-а. Смит заяви, че това е абсолютна лъжа и никой не е гонил Въздушния от тима.

"Това беше абсолютна и явна лъжа от Майкъл. В документалния филм имаше няколко неща, за които знам, че си е измислил или излъгал. Те не бяха основни неща, но беше нещо като филм, който е правен по истински събития. Това е, което предложи документалният филм - основаваше се на истинска история", разкри 72-годишният писател. 

"Той си тръгна през 1998-а и сега се преструва, че той е този, който е искал да играе, но е бил изгонен? Кой някога е принуждавал Майкъл Джордан да прави нещо подобно? Както и да е, това е абсолютна лъжа, но все пак е част от загадъчността на Джордан", добави Смит.

Смит оспори и ситуацията с хранителното отравяне преди мач №5 от финалите през 1997-а - "Случаят с пицата, отровата, това беше пълна глупост".
Бившият съотборник на Джордан - Хоръс Грант, също обвини Майкъл в лъжи преди няколко дни.
Хоръс Грант с жестоки атаки по Джордан, нарече го "лъжец" и "доносник"

Източник: sportal.bg