Авторът на книгата Правилата на Джордан Сам Смит опроверга някои

...
Авторът на книгата Правилата на Джордан Сам Смит опроверга някои
Коментари Харесай

Майкъл Джордан лъгал в Последният танц?

Авторът на книгата " Правилата на Джордан " Сам Смит опроверга някои събития, показани в документалния филм " Последният танц ", като да вземем за пример желанието на Джордан да се завърне за седма купа през 1998-а. Смит съобщи, че това е безспорна неистина и никой не е гонил Въздушния от отбора.

" Това беше безспорна и очевидна неистина от Майкъл. В документалния филм имаше няколко неща, за които знам, че си е измислил или излъгал. Те не бяха съществени неща, само че беше нещо като филм, който е юридически по същински събития. Това е, което предложи документалният филм - основаваше се на същинска история ", разкри 72-годишният публицист.

" Той си потегли през 1998-а и в този момент се преструва, че той е този, който е желал да играе, само че е бил изпъден? Кой в миналото е принуждавал Майкъл Джордан да прави нещо сходно? Както и да е, това е безспорна неистина, само че въпреки всичко е част от загадъчността на Джордан ", добави Смит.

Смит оспори и обстановката с хранителното отравяне преди мач №5 от финалите през 1997-а - " Случаят с пицата, отровата, това беше цялостна нелепост ".
Бившият съотборник на Джордан - Хоръс Грант, също упрекна Майкъл в неистини преди няколко дни.
 Хоръс Грант с жестоки офанзиви по Джордан, назова го " измамник " и " клеветник "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР