Авторът на известни световни бестселъри, телевизионен водещ, а също и

...
Авторът на известни световни бестселъри, телевизионен водещ, а също и
Коментари Харесай

САЩ с огромен напредък в секретните космически програми ВИДЕО

Авторът на известни международни бестселъри, ефирен водещ, а също и прочут американски преподавател Майк Бара направи изказване в интернет на тематика секретните галактически стратегии на Съединени американски щати.

Според него, доста от това, което през днешния ден ни се коства фантастика, да вземем за пример, "летящите чинии ", които се възприемат от уфолозите като НЛО, а най-често като кораби на извънземни, е към този момент действителност, като въпросните технологии са овладени от военните на Съединени американски щати.
Майк споделя, че той преди време се е сблъсквал, а през днешния ден прелестно знае за секретна галактическа стратегия на Съединени американски щати, която няма никакво отношение към НАСА.

Тя е била стартирана в границите на военно-разузнавателен комплекс и е била стартирана тъй като държавното управление на Съединени американски щати съществено се е страхувало, че ще срещне извънземни на Луната, както и на други планети.

Доста ненадейно е и това изявление на Майк Бара:

"Пришълците, които ние срещаме и които явно ни наблюдават, надали са ни изпреварили в развиването на технологиите, в това число и галактическите, със стотици и даже хиляди години, както си мислят уфолозите.

Напредналите "стопани на Вселената " надали биха обръщали на нас внимание, в случай че ние им приличахме на същества с развиване на кокошки или мравки. Те ни изпреварват, в най-хубавия случай, с към 50 години.

И този раздор бързо понижава, в това число и заради контактите ни с извънземните ".

През 2007 година Майк Бара в съавторство с Ричард Хогленд издава нашумялата книга за секретната задача на НАСА, в която се потвърждава, в частност, следното: слуховете за това, че американците в никакъв случай не са летели до Луната и всичките доказателства, не са нищо повече от премислена политика на управлението на американската галактическа организация и военните на Съединени американски щати.

По този метод (с помощта на всевъзможни косвени доказателства за подправяне на полетите до Луната) те са желали да убедят света в това, че нищо изключително в галактическата конкуренция не се случва, въпреки, в действителност, точно в този проект да са се случвали най-сериозните пробиви, да вземем за пример, в основаването на антигравитационния мотор, телепортацията и по този начин нататък...

Вече бе писано, че американските военни, в частност генералът в оставка от Военновъздушни сили на Съединени американски щати Стивън Куест, са разказвали за опити на учени на Съединени американски щати по преодоляването на технологии за пренасяне на хора в пространството и времето, и че в този проект към този момент са реализирани фантастични триумфи.

Наистина ли това е истина? Или това са следващите измислици, които са известни американците?

Шок: Историята в Stranger Things е същинска, отвличали са деца за опити
Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР