Авторът на Игра на тронове Джордж Р. Р. Мартин е

...
Авторът на Игра на тронове Джордж Р. Р. Мартин е
Коментари Харесай

Джордж Р. Р. Мартин е искал Домът на дракона да започне много по-рано

Авторът на " Игра на тронове " Джордж Р. Р. Мартин е желал началото на сериала " Домът на дракона " да е напълно друго и да се развива " доста по-рано " във времевата линия.

Джордж Р. Р. Мартин се изрече за предисторията на сериала на HBO - който е основан на романа му " Огън и кръв " - и призна, че " никой не е харесал " концепцията му, само че той е желал да се концентрира върху " по-ранен " интервал от историята на семейството Таргариен.

В диалог с сътрудника си фентъзи публицист Дейвид Антъни Дърам за " RandomHouseBooks.com " той споделя: " Щях да го стартира 40 години по-рано, с епизод, който щях да нарека " The Heir and the Spare ".

" Двамата синове на Джейхаерис, Аемон и Бейлон, са живи и виждаме другарството, само че и съперничеството сред двете страни на великия дом.

" Тогава Аемон умира инцидентно, когато мирийски арбалетчик го прострелва по нехайство на остров Тарт, след което Джаехерис би трябвало да реши кой да стане новият правоприемник.

" Дали това ще е дъщерята на преди малко умрелия наследник, или вторият наследник, който има лични деца, а тя е тийнейджърка?

" Можеше да визиите всички тези неща, само че тогава щяхте да имате още 40 години и още повече скокове във времето и преигравания. Аз бях единственият, който беше в действителност вдъхновен от това. "

74-годишният създател разкри, че е имало и други хрумвания, като някои хора са желали " по-късна " насочна точка.

Той изясни: " Един от сценаристите искаше да стартира по-късно, когато Аема умира. Да се пропусне Великият съвет, да се пропусне шампионатът, да се чуе вик, Аема да е мъртва, оттова да се стартира. Това беше една от опциите.

" Друг от сценаристите искаше да стартира още по-късно от това, с умирането на Визерис. Но какво се случва там?

" След това би трябвало да представиш целия този материал в ретроспекции или разговор, това също става предизвикателство. Но ние обсъждахме всички тези благоприятни условия. " /БГНЕС

Лондон / Великобритания
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР