Авторът на гола за ХИК (Хелзинки) Пърпарим Хетемай напоследък има

...
Авторът на гола за ХИК (Хелзинки) Пърпарим Хетемай напоследък има
Коментари Харесай

Звездата на ХИК: В нашия отбор има страст, която разпалва всички

Авторът на гола за ХИК (Хелзинки) Пърпарим Хетемай в последно време има мотиви за наслада и на терена, и отвън него. Преди месец му се роди дете, а нощес се разписа във вратата на Лудогорец, осигурявайки крайното 1:1 в третия мач от шампионата Лига Европа.

" Със сигурност новината за детето носи мощ. Щастлив съм в персоналния си живот. Раждането на дете е едно от най-хубавите неща в живота. В същото време пристрастеността, която има в нашия тим и задачите ни възпламеняват всички. Лесно е да се играе, елементарно е да носите страсти, да се борите, да се наслаждавате. Ако тези игри не те възпламенят, тогава евентуално би трябвало да спрем с футбола ", заключи Хетемай след мача.
 Лудогорец се разсъни, откакто позволи гол, само че не съумя да вземе победа от Хелзинки Лудогорец се разсъни, откакто позволи гол, само че не съумя да вземе победа от Хелзинки
35-годишният футболист има опит по интернационалните терени с националния тим на страната, само че също по този начин е играл и в Серия " А ". 

" Всички играхме добре. Този вид мачове са малко по-различни и е хубаво да играеш в тях, изключително когато има страхотна поддръжка. В такива игри се подвига равнището на всички, освен моето ", уточни Хетемай. Роден в днешно Косово, само че през 1992-а година се мести със фамилията си във Финландия и досега е записал 50 мача с 4 гола за националния тим.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР