Авторът на една от най-популярните книги на планетата – Колесницата

...
Авторът на една от най-популярните книги на планетата – Колесницата
Коментари Харесай

Ерих фон Даникен казва: „Пригответе се! Нашите създатели ще се върнат на Земята”

Авторът на една от най-популярните книги на планетата – Колесницата на боговете – показва, че извънземните (нашите създатели) ще се върнат на Земята в близко бъдеще, защото те са част от нашето ДНК. Доказателствата за завръщането им участват към нас, публикувани по целия свят в антични текстове, монументи и цивилизации.

 Книгите на Фон Даникен са преведена на повече от 32 езика.
Книгите на Фон Даникен са преведена на повече от 32 езика.По време на събитие, на което Ерих декор Даникен отпразнува 50 години от една от най-продаваните си книги, Ерих сподели огромен брой изображения, видеоклипове и други доказателства, с цел да подчертае изказванията си,че извънземните са нашите прадеди и по този метод жигосах писаната история, Земята е била посещавана от галактически същества. Сега, споделя той, нашите „ основатели “ ще се върнат незабавно щом човечеството е готово най-сетне да ги срещне.Библията приказва за дъщерите на мъже, които са правили секс с тези гости и доста легенди и митове по света повтарят една и съща история. Всички тези истории споделят, че извънземните един ден ще се върнат.Ерих декор Даникен твърди, че в далечното минало извънземните същества са играли извънредно значима роля в развиването на актуалната цивилизация. ”Вярвам, че сега сме под наблюдаване. Това се основава на диалози с доста хора както елементарни по този начин и на висши постове в някой от най-големите държавни управления. Някой от тях публично казаха(както всички ние сме очевидци тази година), че НЛО са действителност, а ние сме следени ”, добави създателят.По време на гала на връчването на премиите БАФТА в Лондон, на Ерих бе връчена премията Stella Citizen за ТВ сериал „ Древните извънземни “, от Джорджо А. Цукалос. Част от словото на Даникен бе обвързвано с античните текстове като християнската Библия, религиозните текстове от Индия и по какъв начин всички те се базират на небесният основател, което съгласно него е отпратка към галактическото пространство. Фон Даникен споделя, че по този начин наречените ангели не са нищо повече от извънземните гости, пристигнали от други места в космоса.
Сега, откакто изминаха десетки хиляди години, откогато нашите основатели кацнаха за първи път на Земята, ние наближаваме момента, в който обществото е готово да „ срещне ” нашите извънземни родители.Освен това контактът с извънземни се трансформира в нещо, което милиони по света към този момент чакат. Нашите научни достижения, общественото приемане произлизащо от непрекъснатото намекване от филми,хора които са решили да приказват и публикации в уеб сайтове,като най-известният български уебсайт,ни разрешиха да бъдем готови и стимулирани да се срещнем най-сетне с извънземни цивилизации, без да предизвикваме обществени безредици.

Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус наличие!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР