Авторът на Чернобил, Крейг Мазин, призна, че е трябвало да

...
Авторът на Чернобил, Крейг Мазин, призна, че е трябвало да
Коментари Харесай

Изрязали сцена от епизод на Чернобил, била изключително тежка за гледане

 Авторът на " Чернобил ", Крейг Мазин, призна, че е трябвало да изрежат една сцена от четвъртия епизод, тъй като тя се получила прекомерно насилствена освен за него, само че и за останалата част от екипа. А точно, в четвъртия епизод от поредицата, ликвидатори, мъже от всички елементи на Съветския съюз, които почистват региона към завода и убиват животни, които живеят там, с цел да предотвратят разпространяването на радиация.

Сред опитните бойци, които са били в Афганистан, в един миг идва автомеханикът Павел, който е сензитивен по природа, само че би трябвало да убива домашните любимци, които са останали в изоставените домове в Припят. Мазин взема решение да отстрани сцената, когато Пол би трябвало да убие новородени кученца. " За доста хора беше мъчно да видят сцената с ликвидирането на животните. Това в действителност се е случило и Светлана Алексиевич написа за това в книгата " Гласът на Чернобил ", оповестява " Блиц ".

Реалността била още по-лоша. Снимахме сцената, с избиването на кученцата, само че взехме решение да я отхвърлим, тъй като беше прекомерно тежка. Различните хора имат разнообразни възгледи, само че след излъчването на четвъртия епизод знаех, че не сме създали неточност ", споделя Мазин.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР