Авторът на биографичната книга за финансовата криза от 2008 г.

...
Авторът на биографичната книга за финансовата криза от 2008 г.
Коментари Харесай

Kрипто измамникът Сам Банкман-Фрайд: В много отношения наистина нямам душа

Авторът на биографичната книга за финансовата рецесия от 2008 година " The Big Short " Майкъл Луис, издаде биография на крипто измамникът Сам Банкман-Фрайд.

Книгата се назовава " Going Infinite " и включва интимни детайлности за живота на поставения под арест създател на борсата FTX. Става ясно, че той е изпратил лист със " за " и " срещу " връзката с него на своята другарка и сътрудник Каролайн Елисън, която оглавяваше дъщерната компания на FTX - Alameda Research, написа dir.bg.

" В доста връзки в действителност нямам душа ", сподели Банкман-Фрид на Елисън в бележката, изпратена през 2018 година " Може да се каже, че моята емпатия е подправена, възприятията ми са подправени, реакциите на лицето ми са подправени. Не усещам благополучие. Какъв е смисълът да излизаш с някого, който физически не можеш да направиш благополучен? "

Списъкът с минусите не свършва дотук. Банкман-Фрид допълнил, че избира да прекара 60 часа в офиса всяка седмица, в сравнение с да прекарва време с нея. Като плюс за връзката крипто измамникът изтъкнал, че бил удовлетворен от секса с Елисън.

Данните идват от изтеклите мемоари от дневника на Елисън. Преди две седмици Банкман-Фрайд се оплака от муден интернет в пандиза. Преди това показа с терзание, че в ареста не му предложили веган кухня.

Банкман-Фрайд е упрекван, че е употребил парите на клиентите си борса за персонални цели и даже подкупи.

Първоначално той бе освободен под гаранция от 250 милиона $, които родителите на милиардера заплатиха. Той се завърна зад решетките, откакто съдът откри, че Банкман-Фрайд незабавно се е заел с манипулиране на очевидци, до момента в който е бил под гаранция в имението си. Датата на делото е напълно скоро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР