Авторът на бестселъра Жената на прозореца Дан Малори призна, че

...
Авторът на бестселъра Жената на прозореца Дан Малори призна, че
Коментари Харесай

Авторът на бестселъра `Жената на прозореца` излъгал, че има рак

Авторът на бестселъра " Жената на прозореца " Дан Малори призна, че е излъгал, че е болен от рак, заяви Би Би Си. 

39-годишният Малори изясни, че с лъжата си е желал да прикрие битката си с биполярно разстройство.

Признанието му идва, откакто „ Ню Йоркър “ го уличи в неистини за персоналния му живот. Изданието разгласи, че той неведнъж е посочвал, че е бил диагностициран с рак на мозъка, в това число в документи за записване в университет и пред сътрудниците му, до момента в който е работил в издателски къщи в Лондон и Ню Йорк.

Според изданието Малори споделил още, че брат му е мъртъв, а майка му е умряла от рак. Оказало се, че майката на писателя е била болна от рак, когато той е бил младеж, само че и тя, и брат му са живи. 

В изказване след обявата Малори съобщи, че " неведнъж в предишното е обявявал, намеквал или е оставял близките да имат вяра, че съм страдал от физическа болест, а не от психическа - съответно от рак. Майка ми се бори с рак на гърдата, което стартира, когато бях младеж, това беше формиращ опит в юношенския ми живот, синоним на болежка и суматоха. Чувствах мощен позор от психическата си битка - тя беше моята най-страшна, най-чувствителна загадка ".

Той добавя, че доста се тормозил от какво какво ще си помислят хората, в случай че знаели за психическите му проблеми, че ще го помислят за " повреден " или няма да му повярват. 

" Премълчаването изглеждаше като по-лесния път ", сподели той и добави, че " сходно на доста от засегнатите от тежко биполярно разстройство, страдах от смазваща меланхолия, налудничави мисли, ужасни обсесии и проблеми с паметта ".

" Беше ужасяващо, освен тъй като, в моето страдалчество, аз направих, споделих или имах вяра на неща, които в никакъв случай не бих споделил или направил, на които не бих повярвал - неща, за които в доста случаи нямам никакъв спомен. Съжалявам, че съм се възползвал или в случай че е изглеждало, че съм се възползвал от положителната воля на който и да било, колкото и да са били тежки събитията, това в никакъв случай не ми е било задачата ", акцентира писателят.

Дебютната книга на Малори " Жената на прозореца " беше издадена под псевдонима Ей Джей Фин. Тя оглави листата с бестселъри на " Ню Йорк таймс ". 

Предстои да излезе и кино акомодация на романа с Ейми Адамс и Гари Олдман.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР