Автор: Румяна Ченалова, фейсбук, dunavmost.comДнес една не голяма група БЪЛГАРИ

...
Автор: Румяна Ченалова, фейсбук, dunavmost.comДнес една не голяма група БЪЛГАРИ
Коментари Харесай

Румяна Ченалова: Чиновник се изплю срещу тези, които искат да дишат неотровен въздух

Автор: Румяна Ченалова, фейсбук, dunavmost.com

" Днес една не огромна група БЪЛГАРИ поиска  оставка та на държавното управление пред  Министерство на регионалното развитие . Смели българи, които бяха блъскани и изгаряни с пикантен спрей от представителите на властта.

Държавните служители, чиито заплати плащаме НИЕ се скриха, уплашени от 1000 българи, борещи се за конституционно избраните си права. Само един от тях излезе пред  митинг иращи те и се изплю демонстративно против тези, които желаят да дишат неотровен  въздух , да имат вода, чисти реки, природа, която не се продава, страна която не предава народа си.

Пострадаха доста хора, които имаха куража да извикат " Оставка ! " с лицата си. Нямаше ги водачите на партии и придвижвания, нямаше ги и съидейниците им, които толкоз безапелационно пишат във фейсбук. Нищо, че настояванията им са сходни, че са толкоз безапелационни пред микрофоните по какъв начин милеят за Родината и народа си.Всичко опира до това дали и с каква цел искаш властта.Власт поради самата власт е срам. Власт с цел да се изчистят българските Авгиеви обори е голяма тежест. Осъзнаващите тази отговорност не се стремят към власт, тъй като в опустошена България тя е смазваща.

Властта разединява. Разединението е основният механизъм за влияние на шайката. Другият е внушението, че няма кой да пристигна.И по този начин.....до края на времената.

Когато къщата е прогнила и се срутва не стоим на прага да спорим кой по по най.Събаряме прогнилото и градим.Своята къща.Нашата Родина!

Достатъчно е идващите избори да се проведат заслужено.Дотогава ще се избистрят лицата, които могат да слагат основите.Президентът сложи въпроса за машинното гласоподаване - метод за превъзмогване на част от фалшификациите и пазаруването на изборите.В отговор Главният прокурор сезира Конституционен съд, което е подготовка за инпийчмънд на президента.

Държавата е овладяна!Оплетена от обществения аналог на един задушаващ бурен, твърдоглав и безмилостен като гибел.

Народът може всичко. Народът сме ние, които не желаеме власт, а смяна, правдивост, начало на друго бъдеще!Аз имам вяра в своя народ! "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР