Автор: Ружа Райчева, OFFNews.bgПредседателката на парламентарната група на ГЕРБ Десислав

...
Автор: Ружа Райчева, OFFNews.bgПредседателката на парламентарната група на ГЕРБ Десислав
Коментари Харесай

Десислава Атанасова нападна ПП-ДБ: Назначението на Спецов е абсолютно недопустимо

Автор: Ружа Райчева, OFFNews.bg

Председателката на парламентарната група на ГЕРБ Десислав Атанасова атакува ПП-ДБ за връщането на Румен Спецов отпред на Национална агенция за приходите.

Моят коментар за Спецов е персонален и не наемам парламентарната си група с него. След всичко, което бе изнесено като данни, че Румен Спецов е продал своята компания " Гранекс Трейдър " ЕООД на малоимотно лице, считам за безусловно неприемливо още веднъж да заема този пост, съобщи депутатката в коридорите на Народното събрание.

Вчера стана ясно, че в първия си работен ден финансовият министър Асен Василев е върнал Спецов на поста, който той заемаше по време на кабинета " Петков ". Днес Асен Василев разяснява, че назначението на Спецов не е политическо и че е било в съгласие с премиера Николай Денков и Министерски съвет. 

Десислава Атанасова разяснява още, че ГЕРБ не вземат участие в диалозите, които се водят сред ПП-ДБ и Движение за права и свободи за промени в Конституцията. Попитана какво е мнението ѝ за избора на Делян Пеевски за член на комисията за промени в Конституцията, Атанасова сподели, че всеки може да номинира който пожелае за член на комисия. 

Тя заяви още, че конституционна комисията би трябвало да проработи, тъй като напъните на всички до момента са били в тази посока. 

" Надявам се, че всички сме осъзнали отговорността и тайминга. Това беше смисълът да създадем постоянно държавно управление - да има Народното събрание време да направи промени в Конституцията. (...) Ще ми се и господин Радев да покаже своя законопроект за Конституцията, за който приказва от години наред, а в никакъв случай не е посочил ", заяви Десислава Атанасова. 

Тя сподели още, че съгласно нея всички парламентарни групи би трябвало да вземат участие в диалози за промени в Конституцията, в това число " Възраждане ", Българска социалистическа партия и " ИТН ", които по-рано през днешния ден обявиха, че не са били търсени за сходни диалози. 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР