Автор ПикОт какво е болен вицепремиерът и лидер на ВМРО

...
Автор ПикОт какво е болен вицепремиерът и лидер на ВМРО
Коментари Харесай

Пик: В болнични ли е вицепремиерът Каракачанов - ето от какво се лекува

Автор Пик

От какво е болен вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов? Този въпрос разбуни политическия хайлайф на София през последните часове, откакто през вчерашния ден министър председателят Бойко Борисов сподели, че се лекува и по тази причина не е съвещанието на Министерски съвет, на което го поздрави за сполучливата договорка за Ф-16.

Проверка на ПИК сподели, че в действителност напрежението и нервите са пристигнали допълнително на Каракачанов в последните месеци, точно около договарянията със Съединени американски щати и екшъните, които се разиграха у нас към договорката за изтребителите. Борисов искрено призна през вчерашния ден, че свадите са коствали много на министрите, заети с въпроса и не пропусна да клъвне и президента и така наречен психодесни за войната, която организираха против кабинета. 

" Въпреки враждебната среда, в която работихте и макар нежеланието на нашите политически и институционални съперници да превъоръжим армията с един от най-хубавите самолети, ви приветствам за куража ", сподели министър председателят, наблягайки институционалните съперници. 

Скандалите и нервите са точно причина за отсъствието на вицепремиера Каракачанов от съвещанието на Министерски съвет тази седмица, потвърдиха негови партийни приятели пред ПИК. Той си е взел отпуск за няколко дни, с цел да си отдъхне от напрежението, откакто в понеделник дефинитивно стана ясно, че Румен Радев няма да постанова ново несъгласие по договорката и във вторник законовите разпореждания по нея бяха обнародвани в държавен вестник. Вицепремиерът е избрал прохладата на Балкана за няколкодневната си отмора и отдъхвал в фамилна къща на свои родственици, където можел да излекува на тишина и чист въздух напрежението и нервите, разузна още ПИК. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР